MenuLuk
Hjertesager

Comfort Hotel® er her i morgen

Er du træt af at stå tidligt op, når du skal ud til lufthavnen, eller at du ikke når det sidste tog på grund af en sen ankomst? Vælger du check-in på et hotel i nærheden, kan du forkæle dig selv ved at snooze lidt længere, velvidende at morgendagen bliver lidt bedre – og mindre hektisk.

Consept image Comfort Hotel Here For Tomorrow

Mange er nødt til at stå ekstra tidligt op om morgenen, når de skal ud at rejse eller på arbejde, men når Comfort Hotel® i 2020 slår dørene op til de to nye hoteller, Comfort Hotel® Arlanda Airport og Comfort Hotel® Copenhagen Airport, er problemet løst. For når dørene åbnes, lancerer vi samtidigt konceptet Here For Tomorrow, som vil gøre din morgendag langt bedre.

Comfort Hotel Start your vacation one day early

Gør din næste dag til den bedste

Som gæst undrer du dig måske over, hvad dette nye koncept betyder for dig, når du tjekker ind på et af hotellerne. Comfort Hotel® vil helt enkelt gøre morgendagen til den bedste. Måske skal du nå en tidlig flyafgang næste morgen, eller måske kommer du sent hjem med flyet. Eller måske skal du på konference eller jobrejse. Uanset hvad, hjælper Comfort Hotel® dig med at gøre morgendagen lettere.

"We are here for you, here for the planet, here for tomorrow"

Comfort Hotel® giver dig en god seng at sove i, en skøn morgenmad, kort afstand til lufthavnen samt andre vigtige detaljer. Alt er mest muligt bæredygtigt. Hvis du vælger at bo hos Comfort Hotel®, har vi allerede planlagt morgendagen. Kædens mantra er: We are here for you, here for the planet, here for tomorrow.

Easy

Here For Tomorrow kan nemt sammenfattes i ét enkelt ord; easy. Easy for din pengepung, easy adgang til lufthavnen eller anden transport, easy for kloden, og easy at nyde. Med de nye hoteller følger der også fremragende valgmuligheder til en god pris, behagelige og bæredygtige løsninger samt korte afstande. Dette skal gøre det mere easy for dig som gæst at tage fat på morgendagen.

Comfort Hotel Here for Tomorrow consept


Læs mere om Comfort Hotel

Tags

Seneste indlæg

Succes

Din adgangskode er opdateret. Nu kan du fortsætte med noget sjovere, f.eks. som at booke din drømmerejse!