Gå til indhold
Hjertesager

Tjek ind på Green Rehab hos Comfort Hotel®!

I hele oktober er der Green Rehab på alle vores Comfort Hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Tjek ind sammen med os og del dine idéer til, hvordan vi kan blive endnu bedre mod vores klode. Du kan faktisk vinde gratis hotelovernatninger ved at dele dit bedste

Door with sign Green Rehab at Comfort Hotel

Sidste år fik Comfort Hotel nok af overforbrug og tjekkede sig selv ind på et plastic-rehab for at slippe af med al unødvendig brug af engangsplast. Nu er den urbane hotelkæde gået skridtet videre.

Hvad er Green Rehab?

På alle de 31 Comfort Hotels i Norden bliver du mødt med information om Comfort Hotels miljøarbejde på hotellets forskellige steder. Det betyder, at hotellerne har fjernet unødvendig engangsplast (som f.eks. plastsugerør og plastglas), ligesom man gør brug af diverse genvindingsmetoder, anvender miljøvenlige vaskemidler og serverer en sund og bæredygtig morgenmadsbuffet.

Målet er at gøre opmærksom på miljøproblemerne verden over, og hvordan Comfort Hotel som hotelkæde arbejder for at reducere miljøpåvirkningen. At respektere planeten og mennesker er en del af vores DNA.

Comfort Hotel: Green Rehab check in På tide at tjekke ind? Her får du en oversigt over alle Comfort Hotels® i Norden.

Hvad er det Comfort Hotel egentlig gør for miljøet?

Comfort Hotel gør en hel del for at værne om miljøet. Her får du nogle eksempler på, hvad hotelkæden er stolt af at have opnået, såvel som deres mål for fremtiden:

  • Comfort Hotels mål var at blive helt plastfri i løbet af 2020 for at hjælpe med at redde vores hav. Et mål, som kæden allerede nåede i 2019. Det næste skridt er at blive totalt plastfri på alle hoteller.
  • Inden 2021 er målet at reducere hotellets vandforbrug til 180 liter pr. gæst/nat.
  • Comfort Hotel serverer kun Fairtrade-kaffe for at undgå brugen af flere tons gødning og sprøjtemidler.
  • Målet er at have en genvindingsgrad på 99% i 2021.
  • Comfort Hotels morgenmadsbuffet består af færre produkter for at reducere madaffald. Buffeten består af et stort udvalg af økologiske produkter, og tallerkener og skåle er blevet mindre, for at sikre at der spises op. Hent hellere mere mad i stedet for at smide ud.
  • Comfort Hotel arbejder konstant på at finde miljøvenlige rengøringsprodukter, hvilket reducerer brugen af røde og gule kemikalier, der påvirker mennesker, dyr og miljøet. Målet er at reducere brugen til 12 gram pr. gæst/nat i 2021.
  • Alle hotellerne er ISO 14001-certificeret.

Del dit bedste miljøråd og vind en gratis hotelovernatning

Comfort-hotel-green-rehab-employee-cup Alle gæster får en miljøvenlig og økologisk nedbrydelig kaffekop. Du kan senere vende tilbage til et Comfort Hotel og få god og organisk Fairtrade-kaffe.

Comfort Hotel er altid på udkig efter nye smarte metoder til at reducere det økologiske fodaftryk, og alle forslag er derfor velkomne! Del dine bedste miljøråd og vær med i lodtrækningen om et gratis ophold på et valgfrit Comfort Hotel. Klik her for at indsende dit miljøråd


WeCare

Hos Nordic Choice Hotels har vi en tradition og en kultur, der bygger på at gøre mere, end hvad der forventes af os - for vores gæster, medarbejdere, samfundet og miljøet. Vi kalder arbejdet for WeCare. Læs mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed og virksomhedernes sociale ansvar.