MenuLuk
Hjertesager

Tjek ind på Green Rehab hos Comfort Hotel®!

I hele oktober er der Green Rehab på alle vores Comfort Hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Tjek ind sammen med os og del dine idéer til, hvordan vi kan blive endnu bedre mod vores klode. Du kan faktisk vinde gratis hotelovernatninger ved at dele dit bedste

Door with sign Green Rehab at Comfort Hotel

Sidste år fik Comfort Hotel nok af overforbrug og tjekkede sig selv ind på et plastic-rehab for at slippe af med al unødvendig brug af engangsplast. Nu er den urbane hotelkæde gået skridtet videre.

Hvad er Green Rehab?

På alle de 31 Comfort Hotels i Norden bliver du mødt med information om Comfort Hotels miljøarbejde på hotellets forskellige steder. Det betyder, at hotellerne har fjernet unødvendig engangsplast (som f.eks. plastsugerør og plastglas), ligesom man gør brug af diverse genvindingsmetoder, anvender miljøvenlige vaskemidler og serverer en sund og bæredygtig morgenmadsbuffet.

Målet er at gøre opmærksom på miljøproblemerne verden over, og hvordan Comfort Hotel som hotelkæde arbejder for at reducere miljøpåvirkningen. At respektere planeten og mennesker er en del af vores DNA.

Comfort Hotel: Green Rehab check in På tide at tjekke ind? Her får du en oversigt over alle Comfort Hotels® i Norden.

Hvad er det Comfort Hotel egentlig gør for miljøet?

Comfort Hotel gør en hel del for at værne om miljøet. Her får du nogle eksempler på, hvad hotelkæden er stolt af at have opnået, såvel som deres mål for fremtiden:

Del dit bedste miljøråd og vind en gratis hotelovernatning

Comfort-hotel-green-rehab-employee-cup Alle gæster får en miljøvenlig og økologisk nedbrydelig kaffekop. Du kan senere vende tilbage til et Comfort Hotel og få god og organisk Fairtrade-kaffe.

Comfort Hotel er altid på udkig efter nye smarte metoder til at reducere det økologiske fodaftryk, og alle forslag er derfor velkomne! Del dine bedste miljøråd og vær med i lodtrækningen om et gratis ophold på et valgfrit Comfort Hotel. Klik her for at indsende dit miljøråd


WeCare

Hos Nordic Choice Hotels har vi en tradition og en kultur, der bygger på at gøre mere, end hvad der forventes af os - for vores gæster, medarbejdere, samfundet og miljøet. Vi kalder arbejdet for WeCare. Læs mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed og virksomhedernes sociale ansvar.

Tags

Seneste indlæg

Succes

Din adgangskode er opdateret. Nu kan du fortsætte med noget sjovere, f.eks. som at booke din drømmerejse!