MenuLuk
Hjertesager

Du beholder dit medlemsniveau hele 2021 - jo, det er sandt!

Efter et år med færre rejser end nogensinde, er det helt naturligt at du stadig ikke fokuserer på at samle bonuspoint. Du har gjort en god indsats det sidste år, og det vil vi ikke straffe dig for. Tværtimod! Derfor fortsætter vi med fryste medlemsniveauer hele 2021. Dette betyder, at du heller ikke i år risikerer at gå ned i niveau, men du kan stadig klatre opad.

Happy woman taking it easy in a lush hotel bed, knowing she won't be downgraded in all of 2021.
Du kan tage det roligt, ingen i Nordic Choice Club bliver nedgraderet i 2021, uanset hvor lidt de har rejst det seneste år.

Hvor længe kan jeg blive på mit nuværende medlemsniveau, undrer du måske?

Du kan blive på samme medlemsniveau hele 2021, også selvom din period udløber i 2021 og du ikke har opnået de point eller nætter, der egentlig kræves. Sådan ser du, hvad det betyder i praksis:

Allerede i marts 2020 fryste vi alle medlemsniveauer, så vores medlemmer ikke skulle rammes på grund af restriktionerne som coronapandemien medførte. Nu vælger vi at forlænge de fryste medlemsniveauer også i 2021. Så fortsæt med at følge restriktionerne og vask hænderne så længe det behøves. Du behøver ikke være urolig for at blive nedgraderet!


Du har vel ikke misset, at vi har lanceret en del nyheder i fordelene den 1. februar 2021? Læs alt om dine medlemsfordele her.

Tips. Der er mange måder at samle point, udover at bo hos os. For eksempel kan du tjene point ved at leje bil eller veksle Coop-point til Nordic Choice Club-bonuspoint. ELler hvorfor ikke tjene point hver dag ved af skaffe et Nordic Choice Club Mastercard? Så få du desuden kvalificerende nætter hver måned, som du aktivt bruger kortet. Læs mere om hvordan du kan tjene bonuspoint her!

Tags

Seneste indlæg