MenuLuk
Hjertesager

Du beholder dit medlemsniveau til og med juni 2022 - jo, det er sandt!

Efter to år med færre rejser end nogensinde, er det helt naturligt, at du ikke har tænkt så meget på bonuspoint. Du har gjort en god indsats det sidste år, og det vil vi ikke straffe dig for. Tværtimod! Derfor fortsætter vi med fryste medlemsniveauer helt frem til slutningen af juni 2022. Dette betyder, at du ikke kan falde i niveau - men du kan selvfølgelig stadig opnå højere niveau.

Happy woman taking it easy in a lush hotel bed, knowing she won't be downgraded in all of 2021.
Du kan tage det roligt, ingen i Nordic Choice Club bliver nedgraderet før efter juni 2022, uanset hvor lidt de har rejst det seneste år.

Hvor længe kan jeg blive på mit nuværende medlemsniveau, undrer du måske?

Du bliver på samme medlemsniveau til og med juni 2022, også selvom din periode udløber før det og du ikke har opnået de point eller kvalificerende nætter, der normalt kræves. Find ud af, hvor lang tid, der er tilbage af din nuværend eperiode:

Allerede i marts 2020 fryste vi alle medlemsniveauer, så vores medlemmer ikke skulle rammes på grund af restriktionerne som blev indført. Nu vælger vi at forlænge de fryste medlemsniveauer til og med juni 2022. Fortsæt med at følge rejserestriktionerne, og i mellemtiden behøver du ikke bekymre dig for at blive nedgraderet.


Bare fordi du ikke overnatter hos os så ofte som før, betyder det ikke, at du ikke kan nyde dine fordele! Vi tilbyder masser fordele, selv når du ikke bor hos os. Læs alt om dine medlemsfordele her.

Tips. Der er mange måder at samle point, udover at bo hos os. For eksempel kan du tjene point ved at leje bil eller veksle Coop-point til Nordic Choice Club-bonuspoint. Eller hvorfor ikke skaffe et Nordic Choice Club Mastercard, så du kan tjene point hver dag? Så få du desuden kvalificerende nætter hver måned, som du aktivt bruger kortet. Læs mere om, hvordan du kan tjene bonuspoint her!

Tags

Seneste indlæg

Sådan!

Din adgangskode er opdateret. Nu kan du fortsætte med noget sjovere, f.eks. som at booke din drømmerejse!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.