PrisgarantiMedlemsrabat 5-15%
Hoteller & destinationerMøder & konferencer
Hjertesager

Nordic Choice Hotels skal skifte navn – sig hej til Strawberry

Et nyt og spændende kapitel skal skrives. Og med det får bogen et nyt navn: Nordic Choice Hotels bliver til Strawberry.

Petter A Stordalen speaking at VK
Det var på Nordic Choice Hotels’ vinterkonference (i år afholdt i juni), at navneskiftet blev annonceret.

Store, spændende ting skal ske hos os de næste ti år. Ambitionen er at fordoble antallet hoteller, vores gæster kan vælge mellem, skabe flere fordele til medlemmerne, og finde på helt nye tjenester for at gøre hotelopholdet og alt, som hører med, til en problemfri oplevelse, som skaber minder.

Dette er, hvad chefen selv, ejer Petter A. Stordalen, har at sige:

– Vækst ligger i selskabets DNA, og for at vi skal fortsætte den fantastiske vækst, vi har haft de sidste 25 år, kræver det forandring. Det går ikke længere at bare tilpasse sig. Vi skal være i førertrøjen. Vi skal være bedst i klassen på hoteloplevelser. Og vi skal udfordre vores rolle som en rejselivsaktør med mål om at blive mere relevant, for flere, oftere. Derfor markerer Strawberry en ny og spændende æra for os.

“Hvad betyder dette for mig?”, spørger du, vores kære gæst

Lige nu betyder det helt enkelt, at vi i 2023 skal skifte navn fra Nordic Choice Hotels til Strawberry. Så bare rolig, det påvirker ikke dit medlemsniveau, dine bookinger, hotelnavne eller hotelkæder.

Den andre chef selv, administrerende direktør Torgeir Silseth, har dette at sige om den nye æra:

– Nu går virksomheden ind i en ny tid, som skal møde fremtidens rejseliv, og så skal vi skabe en endnu mere attraktiv loyalitetsklub med produkter og tilbuddet tilpasset til fremtidens gæst. Samtidigt skal vi bygge videre på kernen i alt Nordic Choice Hotels står for, nemlig bæredygtighed, mangfoldighed og inklusion, det at give folk en chance og det at kæmpe mod udenforskab.

Vil du følge med i svingene? Vores medlemmer får altid information først, så meld dig ind i Nordic Choice Club og modtag nyhedsbrev. Og få tilbud, mens du venter.

Seneste indlæg

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.