MenuLuk
Hjertesager

Tegninger og nej tak til rengøring – med Sweet Dreams Stay hjælper du flere børn at sove trygt

Over 1,2 millioner børn i verden udsættes for menneskehandel. Hvert år- Det skal stoppes. Nu gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe flere børn at blive hos sine familier og sove trygt. Vi kalder der Sweet Dreams Stay. Mellem september 2017 og juni 2018 samlede vi hele 3 millioner kroner ind til UNICEF gennem vores projekt Sweet Dreams Stay! Både du og dine børn kan hjælpe. Læs mere om, hvordan du hjælper os med at hjælpe!

sweet-dreams-stay-smiling-kids-1200.jpg
Sweet Dreams Stay is a project to help children escape from trafficking.

Sammen med UNICEF redder vi børn fra trafficking

Nordic Choice Hotels har siden 2008, sammen med UNICEF, hjulpet børn, der er blevet udsatte formenneskehandel, til et bedre liv. Gennem årene har vi indsamlet millioner af kroner, men det er langt fra nok. Vi giver ikke op før alle børn er trygge, så nu vil vi gøre endnu mere. Derfor har vi startet projektet Sweet Dreams Stay. Det er superenkelt.

Nordic Choice Hotels har samarbejdet med UNICEF i mange år.

Hvordan fungerer det?

Bor du mindst to sammenhængende nætter på et af vores Quality Hotel eller Clarion Hotel, kan du være med til at bidrage til projektet Sweet Dreams Stay. Det er enkelt; fravælger du rengøring, skænker vi penge til UNICEF og deres arbejde for børn, der er udsatte for menneskehandel. For hver rengøring, du vælger at springe over, skænker vi 10 kroner (SEK/NOK/DKK eller 1€, afhængigt af hvor du befinder dig).

Selvfølgelig har du som gæst hos vores hoteller altid ret til rengøring. Det eneste, der er ændret, er at du nu kan vælge det bort, hvis du synes at det ikke er nødvendigt, samtidigt med at du gør en god gerning.

Børnetegninger blev forvandlet til en kvart million kroner

Vi kickstartede konceptet Sweet Dreams Stay i september 2017, hvor vi gav børn i Norden en chance at hjælpe udsatte børn rundt om i verden. Vi inviterede børn til vores hoteller for at male eller efterlade tegninger, og for hver tegning et barn skænkede, donerede Nordic Choice Hotels 10 NOK til UNICEF. Man kunne også tage et billede af en tegning og sende det til os på vores Facebook-side. For hver foto donerede vi også 10 kroner. Hvordan gik det så? Jo, det blev en succes! På bare én uge fik vi hele 13.247 tegninger hos vores hoteller, hvilket svarede til 132.470 NOK til udsatte børn. Men det stoppede ikke der. Vi bestemte os nemlig for at fordoble beløbet, og kunne altså skænke hele 264.940 NOK til UNICEF! Det er et utroligt beløb, og vi vil takke alle børn, der deltog. I er helte og gør en forskel!

Hedda Skaug, ansvarlig for samarbejdet med UNICEF, i byen Lao Chai i Vietnam. Her er børn ekstremt udsatte for trafficking på grund af den korte afstand til Kina, fattigdom og få muligheder for uddannelse. På billeder herover maler børnene for første gang i sit liv med farvekridt.

Sådan bidrager du ved at bo på hotel hos Nordic Choice Hotels

sweet-dreams-stay-smiling-kids-1200.jpg

Sweet Dreams Stay

Tags

Seneste indlæg

Succes

Din adgangskode er opdateret. Nu kan du fortsætte med noget sjovere, f.eks. som at booke din drømmerejse!