MenuLuk
Mad & drikke

De 6 mest fristende restauranter i Drammen

Er du en af dem, som automatisk tænker, at Drammen er et lidt kedeligt valg af destination? Du har åbenbart ikke prøvet nogen af byens fantastiske restauranter! Her får du 6 gode grunde til at spise ude i Nordens selverklærede Venedig.

Anchas Bodega restaurant Drammen interior view
Photo: Anchas Bodega

Spansk lidenskab på Anchas Bodega

Anchas-Bodega-meat-platter-in-front-of-chef Foto: Anchas Bodega

Anchas Bodega kan du glæde dig til en supergod stemning, vidunderlig vin og dejlige deleretter. Restauranten drives af en vennegruppe med masser af erfaring fra branchen og stor lidenskab for middelhavsmad. Dette sted passer til alt fra jobrelaterede middage til fødselsdagsfejringer.

Anchas Bodega er kendt for sin velkomponerede vinmenu og sine gode drinksanbefalinger. Efter et besøg på restauranten er det ikke helt så smart at køre hjem. Undgå problemstillingen ved at overnatte på et hotel i Drammen – det kan ikke gå helt galt at begynde dagen derpå med en skøn hotelmorgenmad!

Husmandskost og øl hos

Skjenkestua in drammen facade Foto: Skjenkestua

Skjenkestua er et spisested med en helt særlig atmosfære. Omdrejningspunktet er husmandskost, øl og dram – det kan derfor være smart at efterlade ungerne derhjemme. Restauranten er opkaldt og modelleret efter de gamle skænkestuer, som blev til ved færgeovergangene, så folk kunne få sig noget godt at drikke og en lille bid mad, mens de ventede. Her får du ganske enkelt traditionel norsk mad i traditionsrige omgivelser!

Og forresten, ølkortet er noget helt for sig selv. Hvis du er en ægte ølentusiast, er du nødt til at opleve denne Skjenkestua. Har du brug for et trygt sted at dejse om til natten? På Quality Hotel™ River Station venter der en dejlig og blød seng lige rundt om hjørnet!

Kortreist med franske vibber på Frukt og Grønt

Frukt og Grønt ligger centralt i Drammen, men kalder sig selv en «livlig naborestaurant» – hvad end det betyder. Her bliver du ikke skuffet, hvis du har en lidt finere gane og en god mængde følgere på Instagram. Takket være nydelige præsentationer og en 3-retters menu til 475 NOK er du garanteret en oplevelse, både når det gælder smag og æstetik.

superior room Tollboden Efter et fortrinligt måltid hos Frukt og Grønt kan det være godt med en lille lur på Clarion Collection® Hotel Tollboden.

Hos Frukt og Grønt får du sæsonbaserede retter i kombination med vidunderlig vin og en professionel service i et bistroinspireret og hyggeligt lokale. Hvis du skal rejse og vil prøve denne spændende restaurant i Drammen, ligger det smukke Clarion Collection® Hotel Tollboden blot 6 minutters gang fra restauranten.

Tag de apatiske tweens og kræsne kids med på Singh Saab

Singh-Saab-EDIT Foto: Singh Saab

På den familiedrevne restaurant Singh Saab finder du vildt gode indiske retter med noget for enhver smag – også for vegetaren og veganeren. På dette superpopulære spisested kan du tage hele familien ud at spise, idet man serverer både frokost og aftensmad.

Indisk mad er sødlig og cremet, og den falder derfor overraskende ofte i smag hos de små. Skulle det vise sig at være mindre vellidt end forventet, kan vi love dig, at naanbrødet og risen nok skal blive spist. Giv det et forsøg!

Bølgeskvulp og mad fra havet på Skutebrygga

Mussels plate Skutebrygga DrammenFoto: Skutebrygga

Skutebrygga er en imponerende restaurant med stor udendørs servering og alt det lækre fra havet. Dette er et stemningsfyldt og romantisk spisested med mad i topklasse. Med andre ord; det er her, du inviterer din date ud på middag, hvis du altså virkelig vil imponere. Et godt tip fra os: Bestil ikke østers på første date, hvis du ikke har prøvet det før...

Hvis daten går over al forventning, er det ikke sikkert, I ønsker at gå hver til sit, når I forlader restauranten. Og hvad er vel en mere romantisk afslutning på en aften end en nat på hotel! Det stilfulde Comfort Hotel® Union Brygge ligger kun nogle minutters gang fra restauranten. Perfekt!

Budgetfavoritten Cappadocia

Det er altid pragtfuldt at få god mad til billige penge, og hos Cappadocia er det nøjagtig det, du får. Åh, de dejlige, tyrkiske smage, runde og krydrede, med friske og syrlige salater… For ikke at nævne den sjældne følelse du får, når du hiver kortet frem og for en gangs skyld bliver overrasket over, hvor billigt det blev! Cappadocia er og bliver en favorit blandt drammenserne – og det er ikke så underligt endda.


Læs videre!

Tags

Seneste indlæg

Sådan!

Din adgangskode er opdateret. Nu kan du fortsætte med noget sjovere, f.eks. som at booke din drømmerejse!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.