MenuLuk
Mad & drikke

Den store julebordsguide: 19 juleborde i Norden

Publicerad 30 October 2017 | Senast uppdaterad 28 November 2019

Julefrokostsæsonen kommer snart, og der findes næsten FOR mange steder at vælge imellem. Vi har undersøgt sagen og samlet en massiv nyttig viden for at gøre det nemmere for dig at træffe den rigtige beslutning. Nordens bedste julebord finder du her. Uanset om du skal arrangere julefrokost for din virksomhed eller invitere din kæreste på en hyggelig date, har vi det rigtige sted for dig.

Julebord i Danmark

Skt. Petri – ægte dansk feststemning midt i København

Köpenhamn, Krystalgade 22

Hvornår serverer I julebord? Du kan booke julemiddag til både frokost og middag hver dag fra den 15. november og frem til den 21. december (undtagen på fredage).

Hvilke gæster? Privatpersoner samt mindre og større selskaber. Alle, som vil opleve et luksuriøst julebord.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Vores julebord serveres i restauranten, som ligger i hotellets lobby, hvilket giver feststemning i hele huset. Til julemiddagen serveres der alt fra dansk smørrebrød til sild og stegt flæsk. Hvis du elsker at pynte dig selv, er dette stedet, du skal hen. På Skt. Petri er du mere end velkommen i din fineste kjole eller jakke.

Låter en kväll på Skt. Petri som något för dig? Läs mer här.


Clarion Hotel Copenhagen Airport – alt, du behøver og med lufthavnen som nabo

Kastrup flygplats, Köpenhamn, Ellehammersvej 20

Hvornår serverer I julebord? 29.-30. november og 6.-7., 13.-14. samt 20.-24. december.

Hvilke gæster? En skøn blanding af små og store lokale virksomheder samt en del private selskaber.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? På Clarion Hotel Copenhagen Airport får du tilbudt et julebord med alle de klassiske danske retter. Både mad, drikke, service og atmosfære er helt i top. Med metroen lige uden for hotellets dør og kun 12 minutter ind til København kan du lige så godt lade bilen stå derhjemme. Hotellet er som skabt til en perfekt aften!

Planerar du ett julbord på flygplatshotellet Clarion Hotel Copenhagen Airport? Maila hotellet om du vill veta mer, eller kanske helt enkelt boka direkt: reservation.cl.copenhagen.airport@choice.dk


Julbord i Sverige

Hotel C Stockholm – julebord serveret på fade, isbar og minijulemarked

Stockholm, Vasaplan 4

Hvornår serverer I julebord? 26. november til 20. december, samt 24. december.

Hvilke gæster? Vi tager imod selskaber på op til 180 personer, og har to serveringer pr. dag; klokken 16.30 og kl. 10.00 (20.00 på juleaften).

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Uden at fjerne nogle traditionelle retter har vi skabt en julebuffet med 50% grønt - perfekt for vegetarer og miljøforkæmpere. Eller hvorfor ikke have julefrokosten hos os?

Lyder en julefrokost på Hotel C Stockholm som noget for dig? Læs mere her.

Hotellets heftige IceBar.


Clarion Hotel Amaranten – juletallerken med et twist

Stockholm, Kungsholmsgatan 31

Hvornår serverer I julebord? Julemiddagen serveres i perioden 25. november-19. december 2019.

Hvilke gæster? Alle, der har en interesse for gastronomi.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Tap Room er en uhøjtidelig cocktailbar, hvor cocktailsene flyder over disken - bogstaveligt talt. Baren er den eneste i Sverige, der serverer håndlavede cocktails fra hanen. I baren bliver du mødt af kunst, musik og indretning, der emmer af de moderne 60'ere à la ”Mad Men”. Her fejrer du ikke julemiddagen på traditionel vis, men hygger dig blandt kolleger og venner med vores juletallerken, der er spækket med lækkerier såsom sild, laks og gedeost m.m. til tonerne af jazz og soul, selvfølgelig krydret med de velkendte julesange.

Pris? 175 SEK/person inkl. moms.

Låter ett god jultallrik på Clarion Hotel Amaranten som något för dig? Läs mer och boka här.


Clarion Hotel Stockholm – sammenkomst, after work og sydamerikansk feeling

Stockholm, Ringvägen 98

Hvornår serverer I julebord? Fra slutningen af november til slutningen af december.

Hvilke gæster? Alle, der ønsker at komme i julestemning. For os spiller det ingen rolle, om I er en virksomhed, en bogklub eller en masse venner – kødboller, sylte og den traditionelle karamel; vi tager os godt af jer. I perioden 30. november-15. december forvandler vi vores weekendbrunch om lørdagen og søndagen til et julebord. Takket være de mange borde og store områder bliver dette et perfekt sted for den store familie eller alle vennerne.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Vi tilbyder alt fra et storslået julebord til julehygge med fyraftensstemning. Eller hvorfor ikke gå efter den sydamerikanske feeling, hvis du allerede er blevet en smule træt af julen? Hos os er der noget for enhver smag. Hvis du har valgt vores julebord, må du ikke gå glip af vores sliders med Västerbotten-ostcremé (en slider er en vidunderlig miniburger, red. anm.). Selvfølgelig serverer vi også en række vegetariske alternativer.

Sugen på att komma i julstämning på Clarion Hotel Stockholm? Läs mer och boka här.

Restaurang Clarion Hotel Stockholm


Clarion Hotel Sign – den klassiske julemad møder nye, innovative retter

Stockholm, Östra Järnvägsgatan 35

Hvornår serverer I julebord? Fra 1. december.

Hvilke gæster? Vi modtager både mindre og større selskaber, privatpersoner såvel som virksomheder.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? I år har vores kokke skabt en række fænomenale smagssensationer, og de har samlet dem i 4 forskellige julemenuer. Inspirationen hentes altid fra mormors gamle klassikere, der danner udgangspunkt for nye innovative opskrifter samt en komplet 5-retters menu. Traditionelle retter som marinerede sild og gravad laks kombineres med julesmage i en splinterny variant, der skaber en spændende juleoplevelse.

Nyd en overdådig middag med venner eller kolleger i vores spisesal eller en pangfest i vores store festsal, hvor dans, livemusik og andre påfund er på menuen.

Vill du smaka det fantastiska julbordet på Clarion Hotel Sign? Läs mer och boka här.


Fejr firmajulefrokosten tættere på Julemanden – på Clarion Hotel Arlanda Airport!

Hvornår serverer I julebord? I perioden 25. november-20. december 2019. Vi serverer også en juletallerken som den perfekte frokost og årets nyhed: Julefrokost!

Hvilke gæster? Grupper over 100 personer kan booke et julebord mellem 25. november- 20. december. Er der tale om grupper med mindre end 100 personer, kan julebordet bookes i dagene 16.-17. december.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Vælg os, hvis I vil fejre jul med gåafstand til butikkerne, togstationen, ladestationen og busstoppestedet. Lidt tættere på julenissen, lidt tættere på hjemmet. Juletræet er pyntet, julegaverne til organisationen Trygge Barnen ligger under træet, julemusikken spiller overalt, og udenfor falder sneen.

Uanset om I nyder en julefrokost, juletallerken eller en julemiddag, og uanset om I er 30 eller 300, sørger vi for, at I får en dejlig jul sammen. Vores egen honningsild BEE SILLY (med honning fra vores bistader) serveres i buffeten, og den bliver måske dette års sild? Hvis I ønsker noget ekstra til jeres julefejring, såsom gaveuddeling, underholdning eller dans rundt om juletræet, har vi lige så mange ideer, som der er gaver i sækken.

Julbord på Clarion Hotel Arlanda Airport utanför StockholmGå ikke glip af hotellets egen honningsild BEE SILLY, med honning fra egne bistader!

Julebord med showet Världens Snabbaste Allsång® på Clarion Hotel Post

Göteborg, Drottningtorget 10

Hvornår serverer I julebord? 29. november samt 5-7. og 11.-14. december.

Hvilke gæster? Vi modtager oftest erhvervskunder, men private selskaber er mindst lige så velkomne her på hotellet til julemiddag.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? I år tilbyder vi det succesrige show Världens Snabbaste Allsång® og til det et luksuriøst julebord, hvor den kolde del af buffeten er signeret vores populære restaurant VRÅ.

Vill du smaka det fantastiska julbordet på Clarion Hotel Post? Läs mer och boka här.

Julbelysning på Clarion Hotel Post i Göteborg


Quality Hotel View – julebord signeret Sandra Mastio

Malmö, Hyllie Stationstorg 29

Hvornår serverer I julebord? Julebordet kan bookes i slutningen af november og frem til 20. december 2019.

Hvilke gæster? Vi byder både store og små selskaber velkommen til en hyggelig aften med et dejligt julebord og en god stemning.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Sandra Mastio har sit hjerte i Malmø, og hun hev i 2015 sejren hjem i den svenske udgave af MasterChef. Via en passioneret kærlighed til mad arbejder Sandra med gode smage og masser af grønt! Ud fra sæsonens lokale råvarer har hun sammen med vores køkkenchef skabt et indbydende julebord med de klassiske smagsoplevelser, der associeres med julen. Julebordet har også et udvalg af Sandras bedste og mest fornøjelige julekreationer.

Låter Quality Hotel View som perfekta stället för er? Läs mer och boka här.


Aronsborg Konferencehotel – chokoladeelskerens drøm, perfekt til virksomheder

Bålsta, Helgövägen 7

Hvornår serverer I julebord? Fredag d. 29. november og 6. december samt lørdag d. 30. november og 7. december.

Hvilke gæster? Alle. Private selskaber samt konference- og forretningsgæster. Og naturligvis chokoladeelskere.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Vi har det bedste dessertbord i Norden – ifølge en ukendt, men pålidelig kilde. Chokoladepralinerne på Aronsborg er så populære, at gæsterne køber dem med hjem efter besøget. Foruden chokolade serveres der naturligvis mad i form af et klassisk svensk julebord. Vi byder velkommen til både små og store grupper! Vi byder også velkommen til Gyttring, der underholder live. Gyttring er en trio, der spiller traditionelle irske folkesange krydret med en stor portion humor.

Er du chokoladeelsker? Så er det på høje tide, at du besøger Aronsborg Konferencehotel!


Clarion Hotel Gillet – spændende smagsoplevelser i Uppsala

Uppsala, Dragarbrunnsgatan 23

Hvornår serverer I julebord? Vores julebord står klar 29. november-19. december.

Hvilke gæster? Alt fra små private selskaber til store virksomhedsgrupper.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Clarion Hotel Gillet begyndte at servere julemiddage så tidligt som i 1980'erne, så vi kan vores kram. I de seneste år har vi sammen med vores restaurant Kitchen and Table serveret lækre julemiddage med et strejf af Manhattan. Besøger du os i år, kan du smage retter såsom Tandoori Smoked Salmon eller Berbere Ginger Ribs! Der bliver også dækket op til mange vegetariske alternativer.

Låter det lockande med julbord på Clarion Hotel Gillet? Läs mer och boka här.


Selma Spa – ”Bara Jul” med Lasse Kronér i et fint värmländsk spamiljø

Sunne, Sundbergsvägen 3

Hvornår serverer I julebord? 28.-30. november samt 5.-7. december.

Hvilke gæster? Vi har et vældigt blandet kundesortiment, der tæller både privatpersoner, selskaber og virksomheder.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Vi mener, at året bør afsluttes bedst muligt. Luk verden ude for en kort stund og fejr jul på Selma Spa. Hos os serverer vi en julemiddag med värmländske indslag, mens Lasse Kronér guider os gennem aftenen, der afrundes med underholdning, når desserten serveres. Der kan vælges mellem tre forskellige konferencepakker.

Vill du besöka de värmländska skogarna för en riktigt klassisk julbordsupplevelse på Selma Spa? Läs mer och boka här.


Clarion Hotel Malmö Live – Christmas Party Studio 54 og julebord med Daniel Müllern

1058

Malmö, Dag Hammarskjölds Torg 2

Hvornår serverer I julebord? 6., 7., 11., 12. og 13. december.

Hvilke gæster? Alle, både virksomheder og privatpersoner kan nyde disse aftener.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Studio 54 gæster Clarion Hotel Malmö Live og byder på årets bedste juleshow! Sammen med Malmøs ”skøreste” producent Cornelius Löfmark, der også er aftenens vært, genskabes den vidunderlige tid i Studio 54 på "Malmhattan", Malmøs svar på Manhattan. Oplev de vidunderlige smage, når Daniel Müllern, vinder af det svenske program ”Köksmästarna”, dækker op til amerikansk "power dining" med svenske julesmage. Direkte fra Studio 54 kommer legenderne fra Gibson Brothers og tilbyder deres absolut bedste hits fra 1970'erne, før de forlader scenen til tonerne fra den fantastiske DJ, Leo. B.

Vill du veta mer om den storslagna julfesten och julbordet på Clarion Hotel Malmö Live? Läs mer och boka här!


Comfort Hotel Göteborg – klassisk med inspiration fra Asien

Göteborg, Skeppsbroplatsen 1

Hvornår serverer I julebord? Julemiddagen serveres i perioden 22. november-21. december 2019.

Hvilke gæster? Alle er velkomne, virksomheder som privatpersoner.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Vi byder på et klassisk julebord, som inkluderer smage fra vores Asien-inspirerede restaurant OBGB. Er I et selskab over 100 personer, kan I reservere hele restauranten.

Vill du testa ett klassiskt julbord med influenser från Asien? Dra till Comfort Hotel Göteborg.


Strömstad Spa & Resort – julebord med underholdning på vestkysten

Strömstad, Kebalvägen 229

Hvornår serverer I julebord? 22.-23. og 29.-30. november samt 6.-7. og 13.-14. december.

Hvilke gæster? Både virksomheder og privatpersoner.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Ud over et overdådigt julebord og vidunderligt samvær med venner og kolleger underholder Cathrin Strandberg. Cathrin har deltaget i flere svenske talentshows, herunder "Sikta mot stjärnorna" og "Scenen är din". Hun har også sunget kor for svenske kunstnere såsom Tommy Nilsson, Uno Svenningsson og Charlotte Perrelli.

Et sikkert hit før julemiddagen er en varm mojito eller en anden lækker drink fra vores Christmas Bar-menu. Et fremragende forslag: Forkæl dig selv med en spabehandling inden julemiddagen, husk at tilføje adgang til Spa & Relax i din booking.

Lockas du av en helg på Strömstad Spa & Resort bestående av spa och god klassisk julmat? Läs mer här.

stromstad-spa-resort-aerial-view-swimming-pool-lady-.jpg?h=250


Stenungsbaden

Stenungsund, Södra Stenungsund

Hvornår serverer I julebord? 22.-23. og 29.-30. november samt 6.-8. og 13.-14. december.

Hvilke gæster? Mange herlige forretningsgæster, som afslutter året med enten sine ansatte eller kunder. Men der kommer også en række vidunderlige privatgæster.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Stenungsbaden har serveret julemiddage siden 1963! Så vi kan vores kram. Vores smukke julebord er spækket med traditionelle retter, som har hentet inspiration fra Bohuslän. Du må bestemt ikke gå glip af vores hjemmelavede sild, vores forskellige typer laks eller vores berømte æggeost, som Harald i køkkenet tilbereder hvert år. Vi sørger i øvrigt ALTID for at kunne tilbyde flere vegetariske retter. I år står det unge, energisprudlende og eksklusive showband ABOUT TIME for underholdning & show af højeste klasse efter julebordet på fredage og lørdage, dog undtagen fredag d. 29. november, hvor bandet JUNI indtager den store scene. Dét må du ikke gå glip af!


Norge

Norefjell Ski & Spa – juleshow midt i ski-idyllen

Norefjell, Bøeseter

Hvornår serverer I julebord? I år afholder vi julemiddagsshow d. 23. og 30. november samt d. 7. december.

Hvilke gæster? Størstedelen af vores gæster er virksomheder.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Hos os kan du vælge mellem en klassisk julemiddag eller en 3-retters festmiddag. Begge muligheder inkluderer overnatning på hotellet med morgenmad, adgang til hotellets bad og motionsrum samt natklub med DJ. Hvis du vælger at nyde en 3-retters menu, tilbydes det også til et juleshow med kendte kunstnere og komikere.

Vill du besöka Norefjell Ski & Spa för en autentisk fjäll- och julupplevelse? Läs mer här.


Juleshow med Norges popprinsesse Julie Bergan på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Oslo Gardermoen, Hans Gaarders veg 15

Hvornår serverer I julebord? D. 7. december.

Hvilke gæster? Skal du arrangere en firmafest eller julemiddag, og leder du efter et fantastisk show ikke langt fra Oslo? Tag bilen eller toget til Gardemoen og oplev et skønt julemiddagsshow i Norges bedste større arena, The Qube. Det passer lige så godt til en tur med kollegerne som med vennerne.

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Vi gentager succesen og inviterer dig til et julemiddagsshow, som du vil ønske, varede lige til påske. Vi garanterer god julemad og et sjovt show!

Övernatting? Ønsker du en ekstra skøn genopladning og en rolig søndag formiddag i forbindelse med julemiddagen? Forkæl dig selv med en overnatning hos os. Enkeltværelser koster fra 940 NOK, mens dobbeltværelser koster fra 1.140 NOK.

Åldersgräns 20 år.

Vill du spendera en oförglömlig kväll på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport? Läs mer och boka här.

Julbord Clarion Hotel & Congress Oslo AirportMissa inte årets sprakande julshow!

Utsidan av den prisbelönta The Qube


Quality Hotel 33 – årets vildeste julebord

Oslo, Østre Aker vei 33

Hvornår serverer I julebord? 6. og 7. december.

Hvilke gæster? Alle er velkomne!

Hvorfor skal man komme til julebord hos her? Her bliver det en rigtig festlig aften med julemiddag, standup og koncert! Både d. 6. og 7. december byder på god underholdning med LOVESHACK, Mads Hadler som vært og DJ Maddie M, der holder festen i gang til langt ud på natten.

Låter detta lockande? Besök Quality Hotel 33 och deras coola julbord.


Hvornår skal jeg bestille bord?

Nu kommer vi til det næsten vigtigste … Hvornår skal man bestille bord? Efter at have talt med eksperter samt de forskellige restauranter og hoteller, er vi kommet frem til nogen generelle tips.

Læs mere

Vil du have mere inspiration til julefrokosten? Så finder du en sjov artikel her.

Lyst til at tage til Nordens hyggeligste julemarkeder? Information finder du her.

Seneste indlæg