MenuLuk

Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

Mad & drikke

6 restauranter i Örebro, som alle er en omvej værd

Her kommer en liste over nogle af Örebros hotteste og mest smagfulde restauranter, som er et must, når du er i eller i nærheden af byen. Guiden er altid god at have lige ved hånden, når du skal bestemme dig for dit næste restaurantbesøg.

Restaurant-kitchen-table-orebro

A Mano - en ægte italiensk oplevelse

A Mano ligger ved det hyggelige torv Stallbacken og er en klassisk italiensk fine-dining-restaurant i Örebro med fantastisk smag og en herlig vinliste. Der findes desuden en række smagfulde alternativer til dig, der er vegetar. Et besøg på A Mano får dig til at blinke, ikke bare én, men to gange, og du glemmer snart, at du ikke sidder på en taverne midt i Toscana.

Amano-1 En bid af Toscana i Örebro. Foto: A. Mano

Kitchen and Table Örebro by Marcus Samuelsson

Det populære restaurantkoncept Kitchen & Table findes selvfølgelig også i Örebro, ikke mindst på det flotte hotel Clarion Hotel® Örebro. Her får både hotelgæster og de øvrige örebroere chancen for at opleve den vellavede mad eller måske de lækre drinks i lobbybaren. Glem heller ikke den amerikanskinspirerede brunchbuffet, de disker op med om lørdagen!

Restaurant-community-table-clarion-hotel-orebro Det store æble i hjertet af Sverige!

Fratelli - god mad i en skøn atmosfære

Har du lyst til en rigtig god pizza eller en cremet pastaret lavet med kærlighed og kvalitetsråvarer, er Fratelli det rette valg. Her mødes du af en skøn puls og en moderne atmosfære, som vil give dig lyst til at smage på italienske delikatesser i timevis. Lige så velegnet til en dejlig middag som til at nyde en god frokost, inden man tager ud for at opdage alle Örebros fantastiske seværdigheder og attraktioner.

Hachi - byens bedste sushi

Har du lyst til rigtig vellavet sushi? Så tag til Järntorgsgatan 4 i Örebro og slå dig ned på den fine restaurant Hachi. Prøv gerne Omakase-menuen, hvor kokken bestemmer den sushi, som serveres stykke for stykke - helt klart en velsmagende oplevelse! Rundt om hjørnet ligger desuden Clarion Collection® Hotel Borgen, som rejser sig smukt over Svartån med sine tinder og tårne.

hachi-uer-bad6a Semitraditionel sushi i et afslappet miljø. Foto: Hachi

Et tip til dig, som er på besøg i Örebro och vill bo fint och bekvämt og samtidig vil være tæt på rigtig gode restauranter.

Lekhyttans - fra kiosk til ambitiøs restaurant

Det er perfekt at tage på Lekhyttans, hvis du vil nyde en god frokost eller middag på vej til eller fra Örebro, Restauranten henvender sig også til dig, som bor i nærheden og vil nyde en rolig morgenmad inden arbejde. Den tilbyder tilmed lækre picnic-pakker, som er perfekt at købe med, hvis du planlægger en dag langs den nærliggende Bergslagsleden.

Lekhyttans-plateWEB I dag er Lekhyttans en restaurant med stor kompetence og store ambitioner, når det gælder mad. Foto: Lekhyttans

Ett kök - nyd klassisk svensk husmandskost

Ett kök anser sig selv som værende en hyggelig kvarterskrog med store ambitioner, og det er præcis den følelse, som slår dig, når du træder ind ad døren på denne hyggelige restaurant i Örebro. Her tilbydes du en menu med retter tilberedt af klassiske råvarer fra jord, hav og luft, der vil få dine smagsløg til at springe af lykke.


Mere lignende læsning


Book hotelværelse i Örebro til den bedste pris her!

Tags

Seneste indlæg

Succes

Din adgangskode er opdateret. Nu kan du fortsætte med noget sjovere, f.eks. som at booke din drømmerejse!