PrisgarantiMedlemsrabat 5-15%
Hoteller & destinationerMøder & konferencer
Mad & drikke

Stockholms bedste hotelbarer

I Stockholm vrimler det med lækre hotelbarer, som udgør de perfekte mødesteder for en hyggelig aften i byen. Vi har listet nogle af de allerbedste hotelbarer i Stockholm!

Tak, At Six

1. ICEBAR - Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Stockholm city

Måske har du allerede besøgt den verdensberømte ICEBARHotel C Stockholm? Hvis ikke, er det på høje tid at besøge baren, der er übercool! ICEBAR er verdens første permanente isbar, som har en temperatur på -7 °C. Du kan låne en varm kappe samt handsker på stedet, så du ikke kommer til at fryse. Indretningen og glassene er fremstillet af klar is fra Torne Älv. Helt sikkert et besøg værd!

Hotel C Stockholm Ice bar_16_9Lokker det med en drink i dette unikke miljø?

2. Tap Room - Clarion Hotel® Amaranten

Kungsholmsgatan 31, Kungsholmen

Baren Tap Room er et must for dig, som har mod på nyskabende drinksoplevelser. Her bliver der nemlig serveret cocktails på fad! Konceptet har været en succes fra dag 1 og har gjort Clarion Hotel® Amaranten og Tap Room til et pulserende mødested på Kungsholmen. Baren og dens indretning er inspireret af New Yorks barscene tilbage i 1960'erne.

Tap room Bar Clarion Hotel AmarantenCocktails på fad er Tap Rooms specialitet.

3. Eatery Social Bar - Clarion Hotel® Stockholm

Ringvägen 98, Södermalm

Eatery Social Bar er Clarion Hotel® Stockholm og hele Södermalms naturlige mødested! Her har drinksene både et lokalt og sydamerikansk præg, ligesom restauranten Eatery Social, der ligger lige ved siden af. Når vejret tillader det, giver udendørsserveringen en skøn storbyfornemmelse.

Eatery Social Clarion Stockholm CocktailsUdvalget af cocktails er bredt på Eatery Social.

4. Blanche & Hierta, Cocktails At Six, TAK og Stockholm Under Stjärnorna - At Six & HOBO

Brunkebergstorg 2-6, Stockholm city

Designhotellet At Six tilbyder flere muligheder for at køle struben. På stueplan ligger Blanche & Hierta - en livlig, men også afslappet vin- & delibar. En trappe op fra hotellets lobby ligger Cocktails At Six. Her blandes signaturdrinks hele aftenen i et elegant miljø. Musikoptrædener løfter stemningen og gør dette til et perfekt sted at mingle.

50 meter op, oven på boutiquehotellet HOBO, finder du TAK og Stockholm Under Stjärnorna (SUS), sidstnævnte er åbent i sommerhalvåret. Både TAK og SUS (som ligger ved siden af hinanden) byder på storslåede tagterasser med udsigt over hele byen. Et must, hvis du vil nyde en drink eller to med slænget en sommeraften!

at six stockholm under stjärnornaSommeraften på Stockholm Under Stjärnorna.

5. Hotelbaren og Rooftop Garden Bar - Clarion Hotel® Sign

Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm city

Blot et stenkast fra centralstationen, lige ved det smukke Norra Bantorget, ligger Clarion Hotel Sign. Med sin perfekte beliggenhed er det et skønt sted at starte aftenen, måske med et glas bobler eller en øl. Baren på stueplan byder på skønne vibes, og hvis du kommer en fredag eller lørdag aften, kan du danse med til musikken, som bliver spillet af DJ'en.

Hvis du er ude en solrig forårsdag eller en varm sommerdag, finder du hotellets Rooftop Garden Bar på 8. etage, ved siden af Selma City Spa, i grønne og skønne omgivelser. Det er ikke alle, som spotter stedet, så der er en stor chance for, at du og dit selskab kan være helt i fred.

Rooftop Garden SignSlå jer til ro, og nyd noget lækkert at drikke på Rooftop Garden Bar.

6. Lykkes bar - Nordic Light Hotel

Vasaplan 7, Stockholm City

Nordic Light Hotel og Lykkes bar finder du et sted, som er skabt til at forkæle dig selv og vennerne for en stund. Her finder du bl.a. et stort udvalg af vine og øl fra svenske mikrobryggerier.

nordic light lykke barHvad skulle det være?

7. Bar X og Rooftop Bar - Quality Hotel™ Globe

Arenaslingan 7, Globen

I Quality Hotel™ Globes rummelige og levende lobby finder du Bar X. Et sted, som er perfekt til eksempelvis fyraftensarrangementer. Her får du den herlige hotelstemning, samtidig med at du kan stråle sammen med venner og kolleger.

Rooftop Bar ligger på 11. etage og har åbent om sommeren. Her er der en stor tagterrasse, hvor du kan få noget koldt at drikke, samtidig med at du ser ud over Tele2 Arena og det sydlige Stockholm.

globe terrace-view-tele2-quality-hotel-globeTerrassen kan desuden lejes til private arrangementer.

8. Bar X - Quality Hotel™ Friends

Råsta Strandväg 1, Solna

Lige ved siden af Friends Arena i Solna ligger Quality Hotel™ Friends. Deres lobbybar Bar X passer godt til at mingle inden eventet på Friends Arena, eller til bare at slå sig ned i en af de skønne lænestole med noget lækkert at drikke. Her finder du bl.a. et shuffleboard og bordfodbold, som du kan udfordre vennerne eller kollegerne i.

Quality-Hotel-Friends-ShuffleboardShuffleboard = vanedannende.


Har du lyst til at høre mere om flere hoteller i Stockholm? Se her for at se alle vores Stockholmhoteller!

Tags

Du kan måske også lide

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.