PrisgarantiMedlemsrabat 5-15%
Hoteller & destinationerMøder & konferencer
Oplevelser & eventyr

Opdag det bedste, sundets perle har at byde på – 6 tips til ting du kan se og lave i Helsingborg

Bliv på denne side af sundet og opdag alt det, den charmerende by Helsingborg har at byde på! Hyggelige vandreture i slotshaven, gyldengult sand, skandinaviske madtraditioner, dans og musik i et smukt miljø? Velkommen til Skåne når det er bedst!

View from archway in Helsingborg Castle

Book a hotel stay in Helsingborg

See all of our hotels in Helsingborg and pick your favourite!

1. Oplev det kongelige ved Sofiero

Sofiero slott Helsingborg in summertime Foto: Sofiero.se

Sofiero er en vidunderlig destination for hele familien med både slot og slotspark. Her lokker haverne med årstidens blomster, og på slottet får du chancen for at være i de samme haller som kongeparret, prinsesserne og prinserne engang var. I 1973 testamenterede Gustaf VI Adolf Sofiero til Helsingborg by, så alle kunne nyde dets charme og spændende historie.

I parken udenfor findes også Sofiero Slottsrestaurang, som regnes for en af de bedste restauranter i Sverige, samt slotsbutikken og Sofiero havehandel, hvor du kan købe både souvenirer, lækkerier og blomster. De små kan løbe rundt på Barnens Sofiero, hvor der er grønne områder, legeplads og labyrinter.

2. Nyd strandlivet på Tropical Beach

Tropical-Beach--Helsingborg-Anna-Alexandra-Olsson Caribien? Helsingborg!? Foto: Anna Alexandra Olsson

Er du kommet til Caribien eller Helsingborg? Det er svært at afgøre på Tropical Beach. Stranden, som ligger længst ude på Parapeten i Norra Hamnen, er et populært besøgsmål i Helsingborg blandt både beboere og turister, og området byder på alt fra restaurant og bar til gyldent sand og tropiske palmer. Perfekt på årets varme dage, hvor det eneste man har lyst til er at køle sig ned med et dyp i det blå og en lækker piña colada i hånden!

3. Få nye venner på Tropikariet

tropikariet-ape-looking-at-camera Alt fra lemurer og aber til hajer og krokodiller hos Tropikariet. Foto: Tropikariet

Et meget populært besøgsmål for både store og små Tropikariet i Helsingborg! I denne eksotiske indendørs dyrepark har du chancen for at dykke ned til et koralrev ved Maldiverne, gå rundt i en måneskinsbelyst regnskov og besøge en lemurflok i Madagaskar. Kan det blive mere magisk end det? Tropikariet er hjem for dyrearter fra hele verden og byder på spændende afdelinger, hvor du kan lære mere om deres livsmiljø på en sjov måde.

4. Giv den gas på Busfabriken

Busfabriken i Helsingborg er det som at træde ind i et barns drømmeverden - her er hængebroer, klatrestativer, kæmpebolde, krybegange, hoppeborge, rutsjebaner, trampoliner, kuglehav og cykler i en skøn blanding. Perfekt når det regner, eller når børnene skal have brugt lidt ekstra energi!

Kitchen-table-clarion-grand-helsingborgKitchen & Table by Marcus Samuelsson på Clarion Grand Hotel® Helsingborg

I nærheden ligger den hyggelige restaurant Kitchen & Table by Marcus Samuelsson på Clarion Grand Hotel® Helsingborg, hvor du har mulighed for at nyde lækre smage inspireret af Manhattan og retter lavet af højkvalitets lokale råvarer i en behaglig afslappet atmosfære. En god afslutning efter en dag ude med sjov og leg!

5. Få en fantastisk udsigt fra Kärnan

Karnan slott curved entrance and stairs Helsingborg Foto: Ole Jais

Kärnan er et af Helsingborgs mest berømte varetegn og giver dig en fantastisk udsigt over byen og sundet. Tårnet er 35 meter højt og blev bygget som forsvarstårn for mere end 700 år siden, og her kan du booke en guidet tur eller opdage tårnet på egen hånd ved hjælp af en lydguide. Den eventyrlige spiraltrappe fører dig op gennem de fire forskellige etager, indtil du endelig når tagterrassen med dens fantastiske udsigt!

6. Fredriksdal med Mikaeli marknad

Mikaeli marknad man selling groceries HelsingborgFoto: Anders Ebefeldt

Fredriksdal er et smukt friluftsmuseum, som også er et af Sveriges største. Det er en perfekt udflugtsdestination i Helsingborg for dem, der ønsker at nyde naturen og kulturen og få et nærmere indblik i den charmerende gamle bydel. Her kan du også slentre rundt i urtehaven og rosengården eller se dyrene på den skånske gård. Befinder du dig i Helsingborg i efteråret, har du også mulighed for at besøge den historiske høstfest Mikaeli marknad. Her blandes Skånes madtraditioner, håndværk, dans og musik i et smukt miljø - en hyggelig oplevelse for hele familien!

Tips til central indkvartering i Helsingborg

EDIThotel-lobby-clarion-grand-helsingborg* Clarion Grand Hotel® Helsingborg*

Til dig, som gerne vil kombinere dit besøg i Helsingborg med en hyggelig hoteloplevelse, har flere centralt beliggende alternativer at vælge i mellem. Clarion Grand Hotel® Helsingborg er eksempelvis et flot og elegant hotel midt på Stortorget med gåafstand til mange af byens seværdigheder og besøgsmål.

Også det trendige hotel Comfort Hotel® Helsingborg har et perfekt udgangspunkt for at opleve Helsingborg med kun 500 meter til Helsingborgs centralstation og et stenkast fra byens butikker, restauranter og barer. Clarion Hotel® Sea U er Helsingborgs største hotel med en fantastisk udsigt over sundet.

Book a hotel stay in Helsingborg

See all of our hotels in Helsingborg and pick your favourite!

Tags

Du kan måske også lide

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.