Gå til indhold
Oplevelser & eventyr

Hotelweekend med børn – vi giver dig tips til 8 rigtigt gode familiehoteller i Sverige

Som familie, både som forælder og barn, kan det være skønt at tage en pause fra hverdagen, og hvad er så bedre end en weekend på et hotel i en interessant by? Drop den kedelige hverdag med opvask, rengøring og vasketøj og styrk i stedet familiebåndene. Her giver vi dig tips til rigtigt gode familiehoteller i Sverige!

Kids laughing in hotel bed

Quality Hotel™ Ekoxen, Linköping

I Linköping er der masser at finde på sammen med børnene. Dyk ned i byens historie på friluftsmuseet Gamla Linköping, udfordr hinanden og leg i Busfabriken, eller hvorfor ikke hoppe ind i bilen og tage en tur til det oplagte udflugtsmål Kolmården, Sveriges største dyrepark?

Tjek ind på et rummeligt familieværelse på hyggelige Quality Hotel Ekoxen. Med sin centrale beliggenhed bor I tæt på byens udvalg af restauranter og spændende aktiviteter for hele familien. Selvfølgelig er der både en restaurant og bar, hvis I får lyst til en rolig aften på hotellet efter en dag fyldt med eventyr. Family room Quality Hotel Ekoxen På Quality Hotel Ekoxen er der plads til 4 personer i familieværelserne

Comfort Hotel® Malmø

Malmø er mere end Zlatan og Turning Torso. Byen egner sig godt til en familieweekend, og den byder på mange gode aktiviteter, seværdigheder og restauranter. Lej en cykel og oplev byens mange forskellige indtryk eller tag en smuttur til København med toget.

Comfort Hotel Malmø er et trendy hotel, som ligger lige ved hovedbanegården. Hotellet har 293 værelser og er et af Sydsveriges allerstørste. Her har du og din familie et perfekt udgangspunkt for en god weekend og en chance for at koble af, samtidig med at I er tæt på det hele. Hotellet har både egen bar og restaurant. Derudover kan hele familien nyde en omgang træning i vores fitnessrum, som netop er blevet opgraderet. Gym-comfort-hotel-malmo Nogen, der er frisk på en boksekamp? En venlig en, selvfølgelig...

Quality Hotel™ View, Malmø

Hvis I ikke vil bo midt i Malmø, er Quality Hotel View hotellet for jer! Hotellet er nærmest nabo til Hyllie station (kun få minutter fra Malmø med toget), og det er et godt udgangspunkt for udflugter til både Malmø, resten af Skåne og ture over Øresundsbroen. I længere ferieperioder er der desuden et legerum til børnene med hoppeborg og andre sjove ting. Et sikkert hit hos ungerne!

quality hotel view facade Quality Hotel View i Hyllie er nabo til Malmø Arena, Malmø Mässan og Emporia indkøbscenter

family room extra bed quality hotel view Tjek ind i et superhyggeligt familieværelse med plads til 4 personer

Quality Hotel™ Friends, Stockholm

Gröna Lund, Skansen, legeparker eller museum – i Sveriges hovedstad er der noget for hele familien. Via metro, bus eller til fods kommer du nemt rundt mellem storbyens seværdigheder. Stockholm kan du besøge året rundt, og byen byder på alt, hvad du har brug for til en rigtig god hotelweekend med børn.

Shuffleboard-Quality-Hotel-Friends Shuffleboard-turnering? Vinderen får lov at vælge musik i bilen på vej hjem.

Stockholm Quality Hotel Friends er et eventhotel, som ligger lige ved Friends Arena og Mall of Scandinavia. Her keder I jer aldrig. Hvorfor ikke booke din weekend i forbindelse med et event i arenaen? Hotellet egner sig meget godt til børnefamilien, hvilket vi har skrevet om tidligere. Rund gerne aftenen af på restaurant Brasserie X på 25. etage.

BrasserieX-Quality-Hotel-Friends Brasserie X. Perfekte omgivelser til at lege, at I spiser i et vildt rumskib.

Comfort Hotel® Gøteborg

Hvilket barn elsker ikke forlystelsesparker? Liseberg er et af Sveriges mest populære udflugtsmål og en favorit hos både unge og gamle. Her er der attraktioner, god mad og underholdning på højt niveau. Gøteborg har også meget andet at tilbyde børnefamilien. På Universum kan I bl.a. opleve hajfodringer, eksperimenter og rumeventyr – det er både oplysende og interessant.

bed-room-comfort-hotel-goteborg Kryb til køjs efter en indholdsrig dag. Sov godt, men ikke så godt, at I går glip af hotelmorgenmaden!

I byen bor I rigtigt godt i nyrenoverede værelser på Comfort Hotel Gøteborg. Hotellet ligger midt i centrum, lige ved siden af Göta älv og kun 10 minutter fra Avenyn. På hotellet har I alt, hvad I behøver i form af OGBG Bar & Restaurant, tagterrasse, gratis WiFi og stor morgenmadsbuffet. Nyd en herlig familieweekend med børnene i Gøteborg!

Comfort Hotel Gothenburg OGBG Den farverige OGBG Bar & Restaurant

Quality Hotel™ Panorama Gøteborg

Vil I bo tættere på Liseberg og Universum? Quality Hotel Panorama Gøteborg ligger kun en kort gåtur fra begge topattraktioner, og på blot nogle minutter er I på E6 og E20 i bil. Bland udflugterne med afslapning i relaxafdelingen, der har både sauna og udendørs jacuzzi. Hotellet tilbyder desuden også et legerum i tilknytning til restauranten, Brasserie P, hvis det skulle blive lidt for kedeligt ved bordet…

quality hotel panorama standard double room Med sine 13 etager har mange af værelserne en flot udsigt over Gøteborg

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Retter man blikket lidt længere mod nord, finder man her Sundsvall – kåret som en af Sveriges flotteste byer. Med flot arkitektur og charmerende stenhuse har I gode forudsætninger for en hyggelig af afslappende weekend. Byen byder dog ikke kun på hyggefaktor. I Sundsvall er der også masser af sjove aktiviteter for børnene. Himlabadet, sjove legeparker og Strike Club spreder latter og glæde i lang tid.

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall bor I centralt tæt på både restauranter og caféer. På hotellet er morgenmad, Afternoon Sweets og Tonight's Special altid inkluderet i prisen. Her får I en chance for at slappe af og glemme hverdagslivet derhjemme. Kobl af med en familieweekend i Sundsvall!

breakfast-Grand-Hotel-Sundsvall Klassisk hotelmorgenmad på Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Quality Hotel™ Luleå

Skal I endnu længere nordpå? Luleå tilbyder et meget stort udvalg af aktiviteter, uanset om I rejser hertil i sommer- eller vinterhalvåret. Det er selvfølgelig udendørsaktiviteterne, som dominerer. Hundeslæde, snesko, skøjter, langrendsski og slalom, når sneen ligger dybt, og skærgårdsbåde, badestrande og travle udendørsserveringer under midnatssolen om sommeren. Gå heller ikke glip af at besøge verdensarven Gammelstads Kyrkstad!

Quality Hotel Luleå ligger tæt på Norra Hamn og kun et stenkast fra Stadsparken og Norrbottensteatern. I hotellets restaurant, Cook's Krog, serveres der velsmagende specialiteter fra Norrbotten og Lapland. I et superior dobbeltværelse (enkeltsenge) er der plads til 4 personer, med 2 børn i en sovesofa. Hotellet tilbyder også en sauna, hvor hele familien kan varme sig efter en dag fyldt med nye indtryk.

Superior twin bed quality hotel luleå Bo centralt på Quality Hotel Luleå

Dog sled Luleå Hundeslæde er et hit hos hele familien

Nordic Choice Hotels logo

Sikkerhedsrutiner samt ændrings- og afbestillingsregler på vores hoteller

Hotelgæsternes og personalets sikkerhed er vores første prioritet i alle tilfælde. Vi har indført nye sikkerhedsrutiner for at du som gæst skal have en tryg hoteloplevelse hos os. Samtlige hoteller i Nordic Choice Hotels følger anbefalinger, råd og instruktioner fra sundhedsmyndighederne. Læs mere om vores sikkerhedsrutiner samt regler for ændring eller afbestille her (EN).

BlogPostView-tagsFerieSverigeBørnevenlig