PrisgarantiMedlemsrabat 5-15%
Hoteller & destinationerMøder & konferencer
Oplevelser & eventyr

3-retters middag, overnatning og morgenmad? Yes please!

Kalenderen er fyldt med aftaler, og du har hverken tid eller overskud til at rejse langt væk i ferien. Hvorfor ikke være turist i egen by - eller nabobyen - og forkæle dig selv med et hotelophold, der inkluderer en 3-retters middag & morgenmad til en god pris? Så er der ikke noget, der forhindrer dig i at tage direkte på arbejde dagen efter, men du foretrækker måske at sove længe?

Hotel dinner

Book nu

3-retters middag, overnatning og morgenmad

At være turist i egen by må siges at være undervurderet. Ofte er man så optaget af at rejse langt væk, når man tager på ferie, at man næsten glemmer, hvad ens eget land og by har at byde på (!). Som Oslobeboer har du måske set Sinnataggen, men har du lagt mærke til proptrækkeren? Hvis du bor i Stockholm, har du måske gået en tur gennem den gamle bydel, men har du været på spøgelses- og historietur? Og har du overhovedet besøgt alle de hyggelige spisesteder i Nyhavn i København?

Copenhagen, boats in Nyhavn_16_9Hyggelige Nyhavn i København er altid et besøg værd.

Sænk pulsen, skål og spis

Der er skjulte perler i hver by, og der er kun ét klik mellem dig og en velfortjent hoteloplevelse. Tag dine venner med til vinterbadning i Oslofjorden eller skøjteløb i Oslos "Spikersuppa", inden I varmer op og sænker pulsen på et hotelværelse, og så skåler I med noget lækkert i et glas over en 3-retters middag tilberedt af hotellets restaurant. Eller gør det samme i Gøteborg, Bergen, Helsinki…

Ice skating 2_16_9Hvad med en tur på skøjter i Spikersuppa i Oslo, før I tager på hotellet?

Fortsæt med at skåle ud på de sene timer, inden du lader den lækre hoteldyne omfavne din krop og hovedet hvile i en hotelpude, der slår sofapuderne derhjemme. Vågn udhvilet (eller træt, alt efter situationen), og nyd en lækker hotelmorgenmad (let's face it, hotelmorgenmad er det bedste, der findes!)

Lad batterierne op hos os

Det er også helt okay bare at tjekke ind på hotellet uden at gøre noget på forhånd - andet end at ankomme til din destination, vel at mærke. Måske er det længe siden, du og din partner har lavet noget hyggeligt sammen – børnene, renoveringen, dyrkning af grøntsager i eget drivhus eller curlinggruppen på arbejdet har stjålet al tiden. I har brug for tid og et pusterum for jer selv – sammen. Hvad kunne være bedre end at tilbringe 24 timer på et hotel med en 3-retters middag, overnatning og morgenmad? Der er noget, der hedder at lade batterierne op, og vi har opskriften.

Standard double room hotel At Six_16_9Kunne det måske friste at bo på At Six i Stockholm?

Come on, bestil inden 16. april!

Du kan selvfølgelig også vælge at tage hele familien med. Enhver familie har et større potentiale for at ende i "zen mode" på et hotel end derhjemme - måske indser du, at din familie ikke er så trættende, som du har følt de sidste par dage? Tag kalenderen, notesbogen eller mobilkalenderen frem, så du kan planlægge et passende tidspunkt til afslapning. Husk blot, at opholdet skal finde sted senest den 16. april 2023. Du kan altid finde et hul i kalenderen inden den tid, ikke?

Dinner winter - CL Amaranten brunch_16_9Nogle gange er det rart bare at læne sig tilbage og ikke selv skulle lave aftensmad.

Book nu

3-retters middag, overnatning og morgenmad

Tags

Du kan måske også lide

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.