PrisgarantiMedlemsrabat 5-15%
Hoteller & destinationerMøder & konferencer
Guider og rejsetips

København – gets down to business

Der er mange gode grunde til at trives i København – selv når rejsen er ment som business, byder København på pleasure. Skal du på en sviptur til København “on business” og er lidt ekstra glad for øl? Med disse tre kåringer smager turen allerede som succes.

Rooftop at SKT. PETRI hotel in Copenhagen
Lovely rooftop at SKT. PETRI hotel in Copenhagen.

"Suit Up"

Du får ikke et bedre udgangspunkt end dette. Efter at have bedømt hele 144 lande, kåret Verdensbanken i 2018 nemlig Danmark til Europas bedste land at lave business i. I hele 10 af 11 kategorier blev Danmark placeret blandt top 20 i hele verden. Med andre ord bliver du garanteret inspireret til at få arbejdet gjort.

Foto: ©Kim Wyon / VisitDenmark

"On a Roll"

Hvad andet inspirerende finder du i København? Jo, en mængde lykkelige mennesker. Danmark er i flere år i træk blevet kåret som verdens lykkeligste land. Dette begrundes blandt andet med gode velfærdsordninger og -tiltag, fremskreden ligestilling, samt fokus på socialt ansvar for medmennesker og miljø. Det er altså bare at socialisere og lade sig smitte af lykkerusen.

"Raise the Bar"

Og meritlisten fortsætter. Danmark er nemlig også verdensledende, når det gælder øl. Vi danskere er kendte for vores dynamiske og spændende ølkultur med over 150 bryggerier. Vi er faktisk så gode, at Mikkeller i København blev kåret til verdens tredje bedste ølbryggeri i 2015. Bryggeriet har som mål at lave kvalitetsøl af de bedste råvarer, samt udforske og udfordre de eksisterende ølgenrer.

Heldigt for dig ligger Comfort Hotel® Vesterbro kun 190 fra bryggeriet. Tag et smut forbi på din businesstrip, men måske skal du blive her en ekstra dag, hvis du skal komme til bunds i de 24 forskellige øltyper, de har på fad. Her er fire andre barer, der serverer førsteklasses øl i gåafstand fra vores centrale hoteller i centrum af København:

Taphouse

Taphouse er der et bredt udvalg af øl fra hele verden. Derudover skifter de jævnligt sortimentet, så der er altid noget nyt at smage på.

Fermentoren

Udover at servere godt og varieret øl, serverer de også specialøl, som kun kan fås hos Fermentoren.

Ørsted Ølbar

Her på Ørsted Ølbar får du nøje udvalgt øl, lokalt og internationalt, fra fad og på flaske.

Dia’legd

Dia’legd sælger øl, som er produceret af mikrobryggeriet Refsvindinge fra Fyn.

Bo godt i København

Udover Comfort Hotel Vesterbro kan Nordic Choice Hotels også tilbyde andre hoteller i vores charmerende hovedstad. Und dig lidt ekstra luksus og bo centralt på SKT. PETRI eller smukke Clarion Hotel® Copenhagen Airport lige ved Københavns lufthavn, Kastrup.

Tags

Seneste indlæg

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.