Guider og rejsetips

Træn med os – her er vores bedste hoteller til træningsrejser

|

Er du vant til de træningsrejser, som består af ubekvemme senge, camping og fantasiløs mad? Så er det på høje tid at prøve noget nyt! Book en træningsrejse på et af vores hoteller midt i storbyen. Her får du cityoplevelsen og træningen på én gang. De skræddersyede og moderne træningsfaciliteter, personlige trænere, pools og udstyr gør din træning både sjov og effektiv. Her kommer der fire gode tips til din næste træningsrejse!

 Dæk og mand

Moderne og holdbart på Clarion Hotel Sign

Stockholm, Sverige

Utsikten fra terrassen på Clarion Hotel Sign.

Fitness til både konditions- og styrketræning.

Se morgentågen fra tagterrassen.

Hos Clarion Hotel® Sign i Stockholm finder du et af Sveriges mest moderne miljøvenlige fitnesscentre. I de helt nyrenoverede og arkitekttegnede lokaler er der træningsmaskiner fra Technogym, som opsamler den energi, der produceres, og sender den ud i elforsyningsnettet. Når du laver konditionstræning, reduceres, genanvendes og fornyes energien – en fantastisk måde at integrere miljøbevidsthed i hverdagen. Fitnesscentret indeholder et stort udvalg af nyt og effektivt træningsudstyr. Derudover introducerer vi også det nye koncept Omnia (Move Train Play) for dig, som foretrækker at træne i grupper. Sundhed, wellness og en aktiv livsstil er nøglebegreber hos Clarion Hotel Sign. Udover maskiner af en topkvalitet tilbydes der også gratis løbe- og cirkeltræning to gange om ugen med en fitnessinstruktør.

Oplev Gøteborgs skærgård fra sadlen

Gøteborg, Sverige

Oplev byen fra cykelsadlen og få gratis motion!

Stop op, tag en pause fra cyklingen og nyd udsigten!

Cykeltræning er en god træningsform, når du vil holde kroppen i gang, uanset styrkeniveauet. Eftersom cykling ikke belaster kroppen i samme omfang som f.eks. løb, er det en træningsform, der passer til de fleste. Den gøteborgske skærgård er fabelagtig og kan passende opleves fra cykelsadlen. Den mageløse udsigt kombineres med pittoreske fiskesteder og charmerende byer. Gøteborgs sydlige og nordlige skærgård passer derfor ekstra godt til cykelture, og de separate cykelstier og bilfrie øer gør cykling til en aktivitet for hele familien. Kombinér jeres cykeludflugt med et ophold på et af vores hoteller i byen.

Svøm i en luksuriøs tagpool i Helsingfors

Helsingfors, Finland

Facaden på Clarion Hotel Helsinki.

Få pulsen op og nyd udsigten!

I Finlands hovedstad finder du Clarion Hotel Helsinki. Dette 78 meter høje hotel ligger ved vandet i Busholmen, og det er et vibrerende centrum for både lokalbefolkningen og turisterne. Via de 425 værelser, et stort konferencecentrum for op til 1000 personer samt en restaurant i verdensklasse har hotellet etableret sig som et af de bedste i byen. Den opvarmede og gratis udendørspool øverst oppe tilbyder en fabelagtig udsigt året rundt. Kombinér din svømmetur med et besøg i saunaen eller i hotellets moderne fitnesscenter, som byder på vægte, maskiner og cardioudstyr.

Varieret træning i Malmø

Malmø, Sverige

Et fitnesscenter med store valgmuligheder – træn, som du vil!

Clarion Hotel & Congress Malmø Live er på kort tid blevet et nyt pejlemærke i byens skyline. Det har en perfekt beliggenhed i forhold til Malmøs centralstation, ligesom det ligger et stenkast fra Lilla Torgs pulserende byliv. Du har her et optimalt udgangspunkt, når du skal i gang med at udforske byen. Hotellet har en populær restaurant og skybar, men serverer også en lækker morgenmad for dig, som sætter pris på et solidt og mættende måltid. I hotellets fitnessområde er der gjort plads til maskiner, gruppetræning og en traditionel sauna. Vi tilbyder også personlig træning. Hvis du i stedet foretrækker en løbetur udenfor, er der også gode muligheder for dette. Den flotte slotspark ligger i gåafstand fra hotellet, og den er et populært valg til løbetræningen. I hotellets reception kan du altid få gode tips om de bedste løberuter i området.