Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Til dig som vil gå på toilet med åben dør...

... eller ikke vil, at nogen skal opdage din dræbende morgenånde. Til sommer kan du booke enkeltværelse fra kun 650 kr. Værelse til dig - og kun dig.

  • Gyldig for ophold:

    24. jun 2022 - 22. aug 2022

  • Kan bookes:

    21. jun 2022 - 3. jul 2022

Nyd en aleneaften for kun 650 kr. til sommer

Dette tilbud er til dig, der ikke vil dele dyne. Til dig, som snorker, eller ikke klarer når andre folk snorker. Til dig, som er træt af vennen, der altid glemmer tandbørsten og spørger, om I kan dele. Til dig, som synes, at det er hyggeligt at omgåes med familie og venner i dagtimerne. Dette tilbud er til dig, der vil sove alene i et skønt svalt hotelværelse til sommer.

Grib chancen og book et enkeltværelse til en superpris! Vi vil nemlig forkæle dig lidt, dig der rejser alene. Så nu får du enkeltværelser fra kun 650 kr. Book inden 3. juli 2022, og nyd sommeren heeelt alene på vores hoteller mellem 24. juni og 22. august.

Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser, med sidste mulige udcheckningsdato 22. august, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Maksimum 1 person pr. værelse. Betales direkte ved booking, og kan ændres eller afbestilles indenfor 24 timer efter gennemført booking ved at kontakte Kundeservice - efter dette er det ikke muligt at få betalingen refunderet. Morgenmad er inkluderet på alle hoteller, undtagen Comfort Hotel® Xpress Youngstorget.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.