Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Ensomt juletræ

Vi vil gøre julen magisk for så mange som muligt. Hjælp os med at samle julegaver ind til mennesker, som behøver det, i dit nabolag. Giv børn en bedre jul - efterlad en julegave under juletræet på et hotel tæt på dig.

Spred juleglæde sammen med os

Julen er en tid for traditioner. Vi bager brunkager, drikker gløgg, spiser risengrød, spiller julemusik, pynter juletræet og bruger tid sammen. Men juleglæde er ikke en selvfølge for alle. Derfor er vores juletradition, Ensomt juletræ søger, ekstra vigtig. Alle, som vil, er velkommen til at skænke julegaver og lægge under juletræerne i vores hotellobbyer.

Ensomt juletræ 2019 resulterade i 53.722 gaver

I december månad 2019 summede det af aktivitet og giverglæde i hele Norden. Totalt blev der indsamlet 53.722 julegaver under mere end 190 juletræer, hvilket betyder, at titusinder børn har fået en bedre jul. 

Stort tak til alle, der har bidraget!

Hvad skete der så med julegaverne?

Alle julegaver, som har blivit samlet ind, blev doneret til en støtteorganisation i nærområdet, som hotellet har valgt. Der er julegaverne blevet givet ud til nogen som behøvede det, og som passer med din beskrivelse. De forskellige organisationer var blandt andet Julehjælpen og Eventyr Jul.

Sådan deltager du

1. Køb en julegave - det er vigtigt at de ikke allerede er brugte. Tænk på, at det kan være noget et barn kunne ønske sig, ikke kun noget som du tror, barnet har brug for. Det må gerne være en oplevelse. Et gavekort til en biograftur er altid værdsat og passer børn i mange forskellige aldre.

2. Pak gaven ind og skriv en lap med information, der beskriver cirka hvilken alder eller hvilke interesser, julegaven svarer til. For eksempel "God jul til dig, der er 3-5 år gammel og kan lide at lege udenfor. Fra Pia".
3. Kom ind til det hotel, der ligger tættest på dig, og læg julegaven under juletræet.

Præcise datoer, hvor du kan lægge gaver under juletræerne, varierer lidt fra hotel til hotel. For at være sikker på, at juletræet er pyntet og klart til din gave, kan du komme forbi mellem 1. og 16. december.

Her finder du dit ensomme juletræ

Alle vores hoteller har et ensomt juletræ i lobbyen. Klik her, skriv din by i søgefeltet og se, hvilket hotel, der ligger tættest på dig.

Del dit engagement, hjælp os med at samle endnu flere julegaver!

Hjælp os med at samle julegaver til en god sag ved at dele dit arrangement med venner, nære og kære. Download vores badge og klistr in den på din hjemmeside:

Hvis du vil, må du også gerne linke til den her side!

2.564.410.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.