Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

FORSEA Special Offer

  • Gyldig for ophold:

    5. sep 2019 - 31. dec 2020

  • Kan bookes:

    5. sep 2019 - 31. dec 2020

Book your stay at Clarion Grand Hotel when crossing the sea with FORSEA!

Clarion Grand Hotel offers negotiated rates with all guests travelling between Sweden and Denmark using FORSEA. This link helps you book your stay with us when you are looking for a getaway in Helsingborg.

Midt på Hovedtorvet finder du Clarion Grand Hotel. Denne perle åbnede sine døre i 1926 og har siden været et vartegn for Helsingborg. Her bliver du mødt af et højt serviceniveau, der starter allerede ved receptionen og fortsætter under hele dit ophold. Hotellet blev renoveret i 2019, men med fokus på at bevare hotellets sjæl og charme. Clarion Grand Hotel ejes af Petter Stordalen og Nordic Choice Hotels, en af Nordens største hotelkæder. Som en del af Nordic Choice Hotels arbejder de med Unicef, og hvis du bliver mere end en enkelt nat, kan du altid vælge Sweet Dreams Stay, hvor du donerer penge til deres projekt Sweet Dreams Stay, der arbejder for at give børn i Cambodja en sikker nats søvn.

Dette hotel er perfekt til dem, der ønsker at opleve Helsingborg og det omkringliggende område og stiller store krav til service og forplejning. Har du brug for tips om, hvad du skal opleve under dit besøg? Hvorfor ikke gå til Sofiero og nyde parken, tage en smuttur til Höganäs og Mölle eller slentre langs Kullagatan og finde masser af gode tilbud.

På Clarion Grand Hotel finder du restauranten Køkken & Bord af Marcus Samuelsson. Her møder Manhattans dynamiske puls Skånes klassiske smag. Menuen fokuserer på lokal og sæsonbetonet mad, og der er altid noget for enhver smag. Hvorfor ikke prøve en af sæsonens Urban Garden retter, der er helt vegetariske?

Vilkår og betingelser

Offer can not be used with others offers

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.399.010 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.