Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Nordic Hotel Pass - My Summer Treat

Har du købt et My Summer Treat-hotelpas, er det her, du booker sommerens magiske hotelovernatninger. Bo, når du vil og hvor du vil, mellem 24. juni og 21. august 2022.

 • Gyldig for ophold:

  24. jun 2022 - 21. aug 2022

 • Kan bookes:

  22. apr 2022 - 20. aug 2022

 • Specifikationer for dette tilbud:

  Du kan afbestille ophold frem til kl. 16.00 på ankomstdagen.

  Hotellpasset er kun gyldigt for 7 nætter.

Her booker du My Summer Treat

Har du købt et hotelpas? Heldige dig! Så er du havnet på den rigtige side. Her booker du sommerens hotelnætter. Vælg blandt over 100 hoteller!

Sådan fungerer det:

1. Du køber hotelpasset ved at følge dette link.
2. Hotelpasset bliver sendt til dig via e-mail.
3. Så booker du dine hotelnætter her, hvor du er nu.
4. Ved indcheckning viser du dit digitale hotelpas og angiver passets unikke kode.

Svar på ofte stillede spørgsmål og fuldstændige vilkår finder du her, og her ser du alle hotellerne, du kan vælge mellem.

Hotelpasset gælder for 2 personer i Standard- eller Moderateværelse. Croissanter, æg, kaffe og alt andet i morgenmadsbuffeten er inkluderet.

Har du brug for en ekstraseng eller vil du have dit kæledyr med, kan dette som regel løses. Bare kontakt hotellet, du vil bo hos, og aftal det med dem på forhånd. Så bliver der lagt en afgift på det, du betaler på hotellet.

Det er ekstra smart, hvis du er logget ind på din Nordic Choice Club-profil, når du booker, for så får du en tydelig oversigt over dine bookinger på Min side. Og så tjener du bonuspoint. Er du endnu ikke medlem i Nordic Choice Club? Afsted og bliv medlem her!

Vilkår og betingelser

Tilbuddet er personligt. Du skal købe passet, booke værelset og checke ind med samme navn. Legitimation skal fremvises ved indcheckning. Du kan afbestille dit ophold frem til kl. 16.00 på ankomstdagen. Afbestilling sker på hjemmesiden. Booker du en nat på denne side uden at have et hotelpas, når du checker ind, skal du betale dagspris for værelset. For at kunne bruge dit hotelpas ved indcheckning, skal du have booket overnatningen på denne side. Morgenmad er inkluderet på alle hoteller undtagen Comfort Hotel Xpress. Vi kan ikke garantere, at alle hoteller er åbne under hele boperioden. Du tjener en kvalificerende nat og 850 bonuspoint pr. overnatning. Andre medlemsfordele er ikke inkluderet.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.