Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Pride Festival

Clarion Hotel er stolt partner til Pride til sommer. Det fejrer vi med ekstra gode tilbud for dig som festivalgæst. Check ind hos os og lad festen begynde!

Pride Festival hoteltilbud

Endelig er årets bedste festivaluger her, og vi fejrer den ubetingede kærlighed for alle. Som stolt hovedsponsor til fyre Pridefestivaler byder vi jer velkommen med åbne arme til vores Pridehoteller. Sammen med jer fylder vi hotellerne med glæde og farve, aktiviteter og påvarmning. Check ind på Clarion Hotel og lad festen begynde! 

Hotelpakke Stockholm 

Stockholm Pride sætter farve på hovedstaden fra 31. juli til 6. august. Paraden med over 500.000 tilskuere danser gennem city lørdag den 5. august. Benyt vores gode hoteltilbud, kun for dig som besøger Stockholm Pride Festival.

Book hotelpakke i Stockholm

Hotelpakke Oslo

Oslo Pride er Norges største Pridefestival, og underholder jer fra 23. juni til 2. juli. Paraden går igennem Oslo centrum lørdag den 1. juli. På Clarion Hotel bor du, hvor alt sker! Nyd hotelværelser af højeste klasse, stor morgenmadsbuffet og Living Room-aktiviteter med Pride-tema - all week long!

Book hotelpakke i Oslo

Pridehotellet i Helsinki

Helsinki Pride indtager den finske hovedstad 26. juni til 2. juli. Book dit ophold på et af vores officielle Pridehoteller, i centrum og ved lufthavnen.

Book Pridehotel i Helsinki

Pridehotellet i København

Sidste stop i vores Pridesommer er at danse sig igennem gaderne i dejlige København. Book dit ophold til Copenhagen Prides festivaluge 15.-20. august.

Book Pridehotellet i København

 

Clarion Hotel er i 2017 stolt partner til Pride-festivalerne Stockholm Pride, Oslo Pride, Copenhagen Pride, West Pride i Gøteborg og Helsinki Pride.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.392.009 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.