Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Høje Taastrup Taastrup ,  Danmark

Quality Hotel™ Høje Taastrup

Taastrup,  Danmark

Quality Hotel Høje Taastrup har 12 konferencelokaler og egen restaurant. Du bor både tæt på København og nogle af Danmarks bedste golfbaner. Det er kort sagt et perfekt hotelvalg, uanset om du er på forretnings rejse eller på ferie med familien.

Quality Hotel™ Høje Taastrup 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Høje Taastrup er et hotel med masser af muligheder. Der er gode transportforbindelser, og det er derfor nemt at komme frem til hotellet fra såvel alle Danmarks landsdele som fra udlandet. Dette er et oplagt hotelvalg til både konferencer og messer samt ferier og weekendophold.

Centralt i Høje Taastrup, tæt på København

Quality Hotel Høje Taastrup ligger lige uden for det centrale København, og i gåafstand til togstationen i Høje Tåstrup. Det er derfor nemt at nå frem til hotellet, hvad enten du tager bilen, toget eller bussen. Inden for 20 minutter kan du stå midt inde i Københavns centrum, hvor du for alvor kan mærke byens pulserende liv med masser af mennesker, trendy butikker, kulturtilbud og restauranter. Inden for nærmeste rækkevidde finder du også Roskilde, en af Danmarks ældste handelsbyer, og du kan derfor roligt gå på jagt i den velbevarede danske kultur. Hotellets ideelle beliggenhed med gode transportforbindelser er en perfekt løsning til dig, der søger et hotel med plads til møder, konferencer, lanceringer og events, der kræver det lille ekstra.

Alt fra enkeltværelser til suiter

Vores 154 hotelværelser er store, komfortable og er indrettet i en skandinavisk stil. Vælg mellem alt fra enkeltværelser og dobbeltværelser til familieværelser og suiter, helt efter din egen smag. Alle værelser har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster, og der er endvidere tv med internationale kanaler. Læs mere om vores forskellige værelser her.

Cash free

Quality Hotel Høje Taastrup gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Mad og drikke med et nordisk touch

Vi ved, at god mad, et bredt udvalg af drikkevarer samt fornøjelser er et af de bedste fundamenter for et godt hotel. Skal du have stillet sulten, serverer vores restaurant moderne mad med et nordisk touch, og vi har noget for alle. I lobbybaren kan du slå dig ned i sofagrupperne med en drink eller en kop kaffe. I sommerperioden kan du nyde en lækker morgenmad og en kop kaffe i vores charmerende gårdhavemiljø.

Masser af muligheder

På hotellet har du mange muligheder, både for hygge i sofaerne i hotellets atmosfærefyldte lobbybar elle hvis du mere er til fysisk aktivitet, kan du få pulsen op i vores fitnessfaciliteter. Søger du endnu flere fornøjelser, ligger det store shoppingcenter City2 og COPENHAGEN Design Outlet blot 500 meter fra hotellet. Er du i stedet golfinteresseret, kan vi varmt anbefale Ishøj Golf Center, som er en førsteklasses bane. Inden for 10-45 minutter i bil kan du stå på flere af Danmarks bedste golfbaner.

Konference- og eventmuligheder

Quality Hotel Høje Taastrup er det perfekte valg til dig, der skal arrangere en konference, et event eller et møde i København. Der er kort afstand til togstationen fra hotellet, og det er derfor nemt at komme frem og tilbage. Vi har konferencefaciliteter til 420 deltagere og tilbyder 18 forskellige møde- og konferencelokaler, der varierer i størrelsen. Vi arrangerer meget gerne både konferencer, kick-offs og diverse events og selskaber.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Quality Hotel Høje Taastrup!

Kontakt

  • Carl Gustavs gade 1 2630 Taastrup , Danmark
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Fra lufthavnen

Tag Øresund toget til Københavns Hovedbanegård og skifte til et tog som passerer Høje Taastrup Station og stå af ved stoppestedet.

Fra Københavns Hovedbanegård

Stå af ved stoppestedet Høje Taastrup Station.

Med taxi

Taxa Nord +45 48484848.

Om Quality Hotel Høje Taastrup

Antal hotelværelser

154 værelser - 303 senge

Antal konferencelokaler

7 lokaler

Afstand til Kastrup Lufthavn

30 km, ca. 35 minutter med tog eller ca. 25 minutter i bil

Afstand til Københavns Hovedbanegård

20 km, ca. 19 minutter med tog eller ca. 30 minutter i bil

Afstand til Höje Taastrup Station

0,5 km, ca. 5 minutter gang fra hotellet

Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.396.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.