Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup Lufthavn ,  Danmark

Se alle hoteller i Kastrup Lufthavn, Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup Lufthavn,  Danmark

Velkommen til Københavns vigtigste mødested. Med en unik beliggenhed i Københavns Lufthavn overfor Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport lige så godt til konferencer, som til spa og madoplevelser, mens du venter på at din rejse skal begynde.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

WeCare at Clarion Hotel Copenhagen Airport

Hos Clarion er vi passionerede omkring de mennesker der omgiver os og den planet vi alle deler. Hver dag arbejder vi på at gøre verdenen til et grønnere og bedre sted - det kalder vi WeCare. Nysgerrig på, hvordan vi sætter handling bag vores ord? Læs med her og bliv inspireret.

Let's do plogging together

Plogging - eller ‘picking up litter while jogging’ - er en trend som hastigt spreder sig verden over. Det er den perfekte kombination af at motionere og give naturen lidt kærlighed. Hvis du plogger med os, bliver du også en del af et fællesskab der samler hotelgæster, medarejdere og vores lokalsamfund. Vi plogger hver onsdag morgen ved Amager Strand og runder turen af med en lækker morgenmad i vores restaurant. Alle er velkomne!

Eat you way to a greener future

Hvad vi spiser, påvirker vores planet, og vi forsøger at gøre den påvirkning så lille som muligt - uden at gå på kompromis med smagen. Vores retter indeholder aldrig ucertificeret palmeolie, vi fokuserer på at købe lokale og økologiske produkter, når vi kan, og så minimerer vi madspild ved at bruge hele råvaren og sige ja tak til grimme frugter og grøntsager.

Små stykker fisk bliver til skøn ceviche. Tomatrester bliver til smagfuld tomatsuppe. Grimme æbler bliver til juice. Og løgskralder? De bliver til den lækreste relish, der gør vores burgere uimodståelige. Derudover finder du altid mange grønne retter og vegetarmuligheder i vores menu.  

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.