Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Spaovernatning

Giv en lækker afslappende julegave til en du holder af. I checker ind i et af vores 33m2 store værelser indrettet i moderne skandinavisk design, og herefter venter et par timers afslapning og velvære i Ni'mat Spa.

 • Gyldig for ophold:

  1. jan 2020 - 30. jun 2020

 • Kan bookes:

  5. dec 2019 - 31. dec 2019

 • Regler for tilbuddet:

  Min. 1 voksen

Priser

1775 DKK for 2 personer

Giv en lækker afslappende julegave til en du holder af. I checker ind i et af vores 33m2 store værelser indrettet i moderne design. Herefter venter et par timers afslapning og velvære i Ni'mat Spa.

Ni'mat Spa er flere gange blevet kåret til byens bedste spa. I bliver budt velkommen i et afslappende univers med en kop ingefær the og jeres værtinde gør klar til jeres spa-oplevelse.

Denne pakke indeholder 30 minutters behandling som kan bestå af dejlig massage af skuldre, nakke og ryg, så spændinger forsvinder, og roen indfinder sig. Før eller efter massagen kan I benytte aromadampbadet. Hvis I har lyst kan I også nyde et dyp i den opvarmede saltvandspool.

Efter en dejlig overnatning venter den store morgenbuffet med alle morgenbordets favoritter.

Denne pakke bliver sendt som gavekort. Modtageren af gavekortet kan senere booke en valgfri fredag eller lørdag i perioden 1. januar-30. juni 2020

 

Tilbuddet inkluderer

 • 1 overnatning for 2 personer inkl. morgenmad
 • 2 x 30 minutter massage i Ni'mat Spa
 • Tilbuddet kan benyttes fredage og lørdage fra 1. januar 2020 - 30. juni 2020
 • Tilbuddet kan bookes hele 2019
Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse (standardværelse) og inkluderer 2 timers spa-oplevelse i Ni'mat Spa inkl. 30 minutters massage, aromadampbad og adgang til pool. Prisen er pr. værelse pr. nat og inkluderer også morgenmad. Vi gør opmærksom på at børn under 16 år ikke har adgang til spaen. Vi tager forbehold for udsolgte datoer. Tilbuddet gælder ikke i kombination med andre tilbud og rabatter. Tilbuddet skal bookes minimum 7 dage før ankomst.

Send anmodning
2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.