Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Support your local hotel UDSOLGT

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse og tid væk hjemmefra, så tjek ind hos os den 14. november og nyd et skønt mini-getaway, til en pris du selv vælger.

 • Gyldig for ophold:

  14. nov 2020 - 15. nov 2020

  Min. 1 nat, max. 1 nat

 • Kan bookes:

  12. okt 2020 - 28. okt 2020

 • Regler for tilbuddet:

  Min. 1 voksen, max. 2 Voksne

  Min. 0 Børn, max. 2 Børn

Tjek ind hos os og vælg selv prisen. UDSOLGT

Det bedste vi ved, er gæster! Men i disse tider har vi langt færre, end vi er vant til. Vi savner at have fuldt hus og vil derfor prøve noget nyt: Du betaler, hvad du synes, dit ophold er værd.

Hvis du synes, morgenmaden var fantastisk, sengen var skøn eller servicen virkelig satte prikken over i’et, så er du meget velkommen til at justere prisen derefter. Minimumsprisen for denne pakke er helt nede på 395 kr. for to personer.

Udover at du selv kan sætte en skarp pris på dit værelse, så har vores Food & Beverage Manager Robert lagt 20% rabat i vores bar og restaurant oven i hatten. Bord skal bookes på forhånd, senest onsdag d. 11. november.

OBS: Der er et begrænset antal værelser i dette tilbud, og booking foregår efter først-til-mølle-princippet. Hvor længe tør du vente? 

 

Sådan fungerer det:

Du tjekker ind, nyder et skønt ophold, og betaler når du tjekker ud. Prisen? Den bestemmer du, dog minimum 395 kr pr. værelse. 

 

Når du benytter dig af dette tilbud, accepterer du samtidig, at udfylde et kort spørgeskema bagefter, som bl.a. omhandler, hvorfor du valgte netop den pris, du gjorde.

I pakken indgår

 • 1 overnatning
 • Stor morgenbuffet
 • Fri adgang til fitness faciliteter
 • Gratis wifi på hele hotellet
Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Prisen er pr. værelse pr. nat og inkluderer også morgenmad. Begrænset antal værelser til rådighed. Tilbuddet gælder ikke i kombination med andre tilbud og rabatter. Ekstra opredning kan tilkøbes til minimum 250 kr pr person.

Send anmodning
2.566.102.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.