Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Happy Dog New Year

Nyd en stille nytårsaften bag lydisolerede ruder med din firbenede ven!

 • Gyldig for ophold:

  31. dec 2023 - 1. jan 2024

  Min. 1 nat, max. 1 nat

 • Kan bookes:

  2. maj 2023 - 30. dec 2023

 • Regler for tilbuddet:

  Min. 1 voksen, max. 2 Voksne

  Min. 0 Børn, max. 2 Børn

Priser

Enkeltværelse 1095,- inkl. morgenmad

Delt dobbeltværelse 1195,- inkl. morgenmad

Velkommen til Happy Dog New Year på Comfort Hotel Copenhagen Airport

Tag din firbenede ven med til en fyrværkerifri nytårsaften på Comfort Hotel Copenhagen Airport

Er din hund bange for fyrværkeri og høje brag? Så hold en rolig nytårsaften hos os. Med vores beliggenhed i Københavns Lufthavn er vi ikke centrum for byens fyrværkeri og nytårsfester, og vores lydisolerede vinduer med mørklægningsgardiner holder langt det meste støj og lys ude, så du og din firbenede ven kan holde en stressfri nytårsaften. 

Vi stiller 1 hundeskål til rådighed, men vi anbefaler, at du selv medbringer egen hundemad, da din hund trives bedst med den kost, som den plejer at få.

Vores dygtige kokke kreerer en lækker nytårsbuffet, som kan tilkøbes og nydes i vores restaurant. Desværre har hunde ikke adgang i restauranten.

Kan din hund ikke være alene på værelset, vil der være et begrænset antal pladser i vores lobby efter først-til-mølle-princippet. Her kan man hente mad i buffeten, hvis man har tilkøbt middag, og nyde den med selskab af sin hund. 

1. januar kan du gå ombord i vores store morgenbuffet med fri kaffe, the og juice imens din hund tager et hvil på værelset. 

Bemærk: Vores moderne værelser er simpelt indrettet, for at vi kan give skarpe priser. Derfor finder du ikke elkedel eller minibar på værelset. Men bare rolig, Barception (vores bar+reception) er åben døgnet rundt og har både drikkevarer, snacks og noget til den søde tand.

Obs: Middag og drikkevarer er ikke inkluderet i pakken, men hvis du allerede nu ved, at du ønsker at bestille bord i vores restaurant til nytårsbuffet, så notér det gerne i bookingen. Bemærk også, at hotellet ikke tilbyder roomservice.

I pakken får du:

 • 1 overnatning i delt dobbeltværelse
 • Stor morgenbuffet 1. januar
 • Fri adgang til fitnessfaciliteter
 • Gratis wi-fi på hele hotellet
 • Vær opmærksom på at middag tilkøbes separat
Vilkår og betingelser

Prisen er pr. værelse og inkluderer morgenmad. 1 hund kan medbringes uden beregning, mens der er et tillægsgebyr for hund nr. 2 på kr. 350. Max. 2 små hunde pr. værelse. Nytårsbuffet kan tilkøbes separat. Vi tager forbehold for udsolgte værelser. Tilbuddet gælder ikke i kombination med andre tilbud og rabatter.

Send anmodning
2.566.102.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.