Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Vesterbro København ,  Danmark

Se alle hoteller i København, Danmark

Comfort Hotel® Vesterbro

København,  Danmark

Du får valuta for dine penge på Comfort Hotel Vesterbro, i hjertet af København. Hotellet ligger få hundrede meter fra Københavns Hovedbanegård og Tivoli, mens du kan nå kvarterets hippe butikker, restauranter og klubber til fods.

Comfort Hotel® Vesterbro 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Parkering
Du kan parkere i Sagahus parkeringskælder (Ejet af APCOA) for blot 35 DKK/pr påbegyndt time eller 340 DKK/døgn. Du kan også få rabat på din P-billet ved at henvende dig i vores reception, før du parkerer. Prisen er her 275 DKK/døgn. OBS! Den sidste type billet fås i et begrænset antal. APCOA Parking styrer parkeringsanlægget, der ligger i hotellets kælder. Anlægget holder åbent 24 timer i døgnet. Vær dog opmærksom på, at porten er lukket i tidsrummet kl. 22.00 - 06.00. Du får adgang ved at kontakte vores reception. Vi er på nuværende tidspunkt desværre ikke i stand til at tilbyde parkering for motorcykler. 

Morgenmad
På vores hotel får du tilbudt en stor, dejlig morgenmadsbuffet med masser af sunde og økologiske produkter. Kort sagt en rigtig hotel-morgenmad.

Hvordan fungerer det med rengøring af mit værelse?

For at være sød ved både miljøet og din tegnebog, så gør vi kun dit værelse rent hver fjerde dag, når du bor hos os. Vil du have gjort rent hver dag? Intet problem. Det er bare at sige til i Barception, så løser vi det (sig til senest kl. 22 dagen inden).

Bagageopbevaring
Vi tilbyder bagageopbevaring før check-in og efter check-out, hvis du får behov for dette.  

Frit tilgængeligt WiFi
Alle vores gæster har mulighed for at benytte vores trådløse internet, så surf du bare løs! Det koster dig nemlig ikke noget.

Sen check-out/tidlig check-in
Havde du en lidt hård lørdag aften i Københavns natteliv? Bare rolig, vi passer på dig! Om søndagen tilbyder vi dig sen check-out uden ekstra gebyr, så du kan få sovet ud. Du har dit værelse helt frem til kl. 18.00. Betragt det som en gave. Ønsker du tidlig check-in eller sen check-out de andre dage i ugen, imødekommer vi gerne dette ønske mod et mindre gebyr, så vidt der er ledige værelser.   

Kæledyrsvenligt
Tag din bedste ven med på hotel. Dine kæledyr er meget velkomne på Comfort Hotel Vesterbro. Du betaler blot 250 DKK ekstra pr. ophold for at tage din firbenede ven med på hotel. Vi opkræver naturligvis ikke gebyr, hvis der er tale om en førerhund. Tager du dine kæledyr med, hører vi gerne om dette, når du reserverer dit værelse. Det gør, at vi kan finde det helt rigtige værelse til dig og dit kæledyr.

Opgradering
Vi tilbyder dig en opgradering fra 200 DKK. Spørg i receptionen, vi hjælper dig hellere end gerne.

Handicapværelser
Vi har desværre ikke handicapværelser på hotellet.

Airluggage
Ønsker du ikke at bære rundt på din bagage før du skal rejse, så lad Airluggage transportere den fra hotellet til Lufthavnen eller Cruise-terminalen. Book på www.airluggage.dk og aflever din kuffert i receptionen, så bringes den direkte til Lufthavnen eller Cruise-terminalen.

Adapter
Adaptere kan købes i receptionen.

Rygning forbudt
Rygning er strengt forbudt på hele hotellet! Ryger du indenfor får du en bøde på DKK 1500 pr. gang. Rygning er dog tilladt udenfor hotellet.

Kontakt

Telefon: +45 33 78 80 00
E-mail: info.vesterbro@choice.dk
Vesterbrogade 23 - 29
1620 København, Danmark

Check-in & check-out

Check-in & check-out
Check-in fra kl. 15.00
Check-out senest kl. 12.00
Lazy Sunday – Check-out søndag kl. 18.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.