Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Finland

Oplev Finland i ferien eller snup en weekend i Helsinki! Nordic Choice Hotels har hoteller midt i hovedstaden, som passer perfekt, hvis du vil have seværdighederne tæt på. Rejser du hertil med fly, har vi et hotel ved Helsinki-Vantaa Lufthavn.

Populære Finland

Vil du opleve Finland – de tusind søers og skoves land? Finland er en rigtig buffet for den nysgerrige, uanset om du vil slentre omkring i Helsinki, besøge en nationalpark eller udforske landets kultur. Hvis du bor på Clarion Hotel® Helsinki, må du ikke snyde dig selv for et besøg i vores tagpool eller sauna, der som bekendt er en vigtig del af den finske kultur.

Helsinki – et must til din ferie i Finland

Det er næppe en overraskelse, at Finland bliver et stadig mere populært rejsemål; her er der nemlig så mange muligheder for at udfolde sig. Hovedstaden Helsinki byder på en perfekt blanding af barer og restauranter, parker, kulturelle events og shopping. Her må man ikke glemme finsk design, mode og håndværk, som er kendt og elsket verden over. Med sin kilometerlange kystlinje kan du nemt hoppe på en færge og besøge en eller flere af de mange øer i Helsinkis skærgård.

Bo centralt i Helsinki eller tæt på lufthavnen

Nordic Choice Hotels har flere hoteller midt i det centrale Helsinki, som passer perfekt, når du vil have gåafstand til byens tilbud og seværdigheder. På Clarion Hotel® Helsinki bor du i det urbane Busholmen i bydelen Länsisatama, mens boutiquehotellet Hotel F6 er nabo til Esplanadparken i hjertet af hovedstaden. Uanset hvilket hotel du vælger, ligger byens mange tilbud i gåafstand. Har flyveturen været ekstra lang, kan det være en god idé at vælge lufthavnshotellet Clarion Hotel® Helsinki Airport, som ligger lige uden for hovedstaden.

Flot og lettilgængelig natur

Det er ikke nogen hemmelighed, at Finland er et hit hos de naturinteresserede rejsende. Eftersom hele 70% af landmassen består af skov og vand, er det let at forstå, hvor lettilgængelig naturen er for finnerne. Tag en vandretur i en af landets mange flotte nationalparker og oplev den friske luft. Hvis du besøger Finland om vinteren, har du desuden mulighed for at komme tæt på naturen, enten på ski eller skøjter. Samtidig er der også gode chancer for at opleve nordlyset – her på egnen kan det flotte naturfænomen nemlig opleves hele 200 nætter om året!

Les mære om Finland og Helsinki

https://www.nordicchoicehotels.dk/blog/rejsetips/helsinki-weekendtur/

Flere lande

Danmark
Letland
Litauen
Norge
Sverige

Læs mindre
13 hoteller i Finland

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.