Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

GLO Hotel Sello Espoo ,  Finland

GLO Hotel Sello

Espoo,  Finland

GLO Hotel Sello ligger i centrum af Espoo, lige ved siden af det primære transportknudepunkt. Hotellet er omgivet af forskellige tjenester, og du får derfor en ekstraordinær mulighed for at udforske denne fascinerende innovationsby.

GLO Hotel Sello 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Nyd en dejlig morgenmad og få en god start på dagen! Vores morgenmadsbuffet har masser af lækre produkter inkl. vores egen granola og syltetøj samt en række årstidsbestemte specialiteter.

Gym

Som gæst er du velkommen til at bruge offsite-fitnesscenteret Elixia, der ligger inde i indkøbscenteret ved siden af hotellet. Entréprisen er sat ned til 10 EUR per person for hotellets gæster.

Parkering

Der er gratis parkering i indkøbscenteret Sellos parkeringsfaciliteter (24-timers indkørsel fra Leppävaarankatu). Gæster er velkomne til at parkere i et hvilket som helst af de tilgængelige områder, men man skal sørge for at indhente en parkeringstilladelse fra hotellets reception.

WiFi

Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Kæledyrsvenligt

Dit kæledyr må meget gerne bo sammen med dig, når du booker et værelse her på GLO Hotel Sello. Prisen er 15 euro per nat.

Roomservice

Der tilbydes roomservice inden for GLO Grill Kitchens åbningstider. Der opkræves et gebyr for roomservice på 10 euro.

Laundry service

Vil du gerne rejse med mindre bagage? Det problem løser vi – vi vasker nemlig gerne dit tøj her på hotellet. Aflevér blot dit vasketøj i receptionen før kl. 9.00, og så får du det tilbage før kl. 18.00. Du finder både priser og vaskeposer på dit værelse.

2.564.412.003 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.