Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Helsinki

Intet ondt ord om sauna og birkeris, men Finland er meget mere end det. Uanset om du besøger vores hoteller i Helsinki i forbindelse med arbejde eller fritid, er det nemt at udforske Østersøens juvel med hotellet som udgangspunkt.

Opdag byens designkvarter

Helsinki er en af de feriedestinationer, der for alvor er på vej frem. Med designere som Alvar Aalto og Marimekko er det ikke underligt, at arkitektur og kunst spiller en fremtrædende rolle i de lokales hjerter. Besøg f.eks. designkvarteret, Design District.

Tæt på oplevelser

Nær hotellerne i Helsinki er der stier tæt ved vandet og seværdigheder som pariserhjulet Finnair Skywheel og forlystelsesparken Flamingo. Hop på sporvognslinje 2 eller 3 (kendt som turistlinjerne) og indtag hovedstaden, uden at bevæge fødderne. Tag forbi Salutorget, Borgbacken og Tempelpladsens kirke eller find den hvide domkirke til fods og lad dig blænde af facaden.

Tag en tur i sauna - en finsk tradition

Okay, saunaer er ikke alt i Finland, men det ville være ret ærgerligt at misse dem, når du endelig er kommet til byen. I henhold til den finske tradition er der naturligvis en sauna på vores hoteller i Helsinki. Vi kan også varmt anbefale vores hotel ved Helsinki Lufthavn, Vanda, hvis du skal rejse tidligt om morgenen eller sent om aftenen.

 

Nærliggende destinationer

Vanda lufthavn

Læs mindre
13 hoteller i Helsinki

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.