Kitchen & Table by Marcus Samuelsson slår nu dørene op for Helsinkis madentusiaster. Kitchen & Table er et restaurantkoncept, der har opnået stor succes i løbet af de seneste år på flere af vores Clarion-hoteller i Sverige och Norge - och nu har turen kommit till Helsinki!
Et mix mellem Skandinavien og Manhattan
Velkommen til Kitchen & Table - et restaurantkoncept, der kombinerer traditionelle finske råvarer og lokale traditioner med Manhattans smage. Vores madfilosofi, Fun Dining, fremhæver det sociale, et åbent køkken og en urban atmosfære.
Den verdenskendte kok Marcus Samuelsson
Det er ingen hemmelighed, at den New York-naserede stjernekok Marcus Samuelsson har taget både Manhattan og Harlem med storm. Med sine kritikerroste smagskombinationer på Aquavit og hans egen restaurant Red Rooster er han i dag en internationalt anerkendt kok og opinionsleder i ernæringsspørgsmål. Marcus har også været en del i amerikanske medier - ikke mindst da han lavede mad sammen med Michelle Obama på "Good Morning America"-talkshowet, og da han vandt madlavningskonkurrencen "Top Chef Master". Udover sine populære kogebøger og udmærkelser fra New York Times, Washington Post og Chicago Tribune har han også været Obamas kok under en statsmiddag i Det Hvide Hus.
Opdag flere af vores restaurantkoncepter i samarbejde med Marcus Samuelsson
Kitchen & Table har dobbelt premiere i Helsinki. I oktober 2016 slår vi dørene op til vores søsterrestaurant Kitchen & Table på Clarion Hotel Helsinki Aviapolis. Skal du rejse tiI Sverige eller Norge? Check ind på et af vores Clarion Hotel og opdag flere af vores restaurantkoncepter i samarbejde med Marcus Samuelsson. Prøv hans restauranter Norda Bar & Grill på Clarion Hotel Post, American Table på Clarion Hotel Sign samt Eatery Social Taqueria på Clarion Hotel Malmö Live och Clarion Hotel Stockholm, men selvfølgelig også restauranterne i Kitchen & Table.