Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

GLO Hotel Kluuvi Helsinki ,  Finland

GLO Hotel Kluuvi

Helsinki,  Finland

Beliggende ved Helsinkis historiske hovedvej, er du så tæt som du kan være på alle de største begivenheder i denne nordiske hovedstad. Gå ud og lad dig inspirere af events, trends og meget mere. Velkommen til GLO Hotel Kluuvi!

GLO Hotel Kluuvi 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

GLO Hotel Kluuvi har en fantastisk beliggenhed i Helsinki lige i centrum af denne smukke nordiske hovedstad. Hotellet er en fremragende base, hvorfra man kan udforske byen tæt på  masser af butikker, barer og restauranter. Hvis du vil udforske andre dele af byen, har du fremragende transportforbindelser lige ved hotellet.

The TRAY – Chill & Share

Den trendy restaurant inspireret af street food fra hele verden vil tage dig med på en kulinarisk rejse til uimodståelige smagskombinationer. Du kan nyde en fantastisk atmosfære her fra morgen til aften. The Tray er også et meget populært frokoststed!

GLO Kluuvi Meets & Events

GLO Kluuvis Meets & Events har et altomfattende konferencecenter lige over Aleksanterinkatu, der er vidunderligt lyst takket være alt det naturlige lys, der strømmer ind. Alle rum er udstyret med den nyeste teknologi, og vi kan nemt imødekomme specifikke ønsker.

Forfriskninger - juice, sodavand og vand - er inkluderet i all-inclusive mødepakkerne. Der er et madmarked i midten af området, hvor gæsterne kan nyde en lækker buffet af mad tilberedt af vores chefkok til morgenmad, frokost og i kaffepauser. I løbet af eftermiddagen kan du vælge, hvad du har lyst til - en dejlig kop kaffe, et stykke frugt eller måske en sød snack? Med en afslappet atmosfære og byens bedste beliggenhed, gør vi vores bedste for at sikre, at dit arrangement bliver en uforglemmelig oplevelse!

GLO Kluuvis Meets & Events-center har fem fleksible områder, der kan bruges til alle slags sammenkomster for op til 200 personer. Planlæg dit seminar, fest eller en julefest!

GLO Hotels deler en grøn drøm om en mere miljøvenlig verden. Vores Green Dream vision giver vores drøm rødder og vinger. Vores aktiviteter er certificeret med den internationale Green Key-etikette for bæredygtig turisme.

Kontakt

  • Kluuvikatu 4 00100 Helsinki , Finland
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med metro

Den nærmeste metrostation er Helsinki Universitet. Du kan også let komme til GLO Hotel Kluuvi fra Helsinkis hovedbanegård.

Med bus

Tag en bus til Elielinaukio eller Helsinkis jernebaneplads.

Fra Helsinki-Vantaa Airport

Du kan rejse med pendlertog ved hjælp af offentlig transport I & P eller bus nummer 615 til Helsinkis jernbaneplads. Alternativt kan du tage Finnair-bussen til Elielinaukio.

Med sporvogn

Det nærmeste sporvognsstoppested ligger kun 20 meter væk ved Aleksanterinkatu (sporvogne 2, 4, 5 og 7).

Ankomst fra lufthavnen

Pendlertoget (I&P) tager ca. 50 minutter for at komme til Helsinkis jernbaneplads. Bus nummer 615 ankommer også til Helsinkis jernbaneplads. Herfra er der kun 10 minutters gang til hotellet. Hvis du foretrækker at rejse med sporvogn, kan du tage sporvognslinje 4 eller 7 fra hovedbanegården til Aleksanterinkatu - turen tager kun 5 minutter. Du kan også rejse med Finnair-bussen til Elielinaukio og gå til hotellet (10 minutter) eller tage sporvogn 2 eller 7.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.