Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Hotel Lilla Roberts Helsinki ,  Finland

Hotel Lilla Roberts

Helsinki,  Finland

Lilla Roberts kombinerer historier fra fortiden med banebrydende modernitet. Nyd art deco-inspirerede værelser, moderne mødefaciliteter og fascinerende smage af Krog Roba og Bar Lilla e. beliggende i Helsinkis historiske designdistrikt.

Hotel Lilla Roberts 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Træd ind i vores lyse morgenmadslokale og få en god start på dagen. Vores morgenbuffet indeholder en række nordiske delikatesser, herunder økologisk grød, rå vegansk grød, rustikt brød lavet af organisk mel, frugt og forskelligt pålæg. Kaffedrikkere kan nyde en lækker kop mørk italiensk, mens tedrikkere kan vælge fra vores sortiment af økologiske te af høj kvalitet. Vi anbefaler dig at prøve noget lokalt produceret honningmjød fra Mesilä-bi-gården såvel som vores kokkes særlige enebærkrydrede laks. Nyd en behagelig start på dagen med et strejf af nordisk galskab. Prøv saltet lakrids eller et supersundt shot lavet af finske vilde finske bær!

Morgenmaden serveres:

Mandag - Fredag: 6.30-10
Lørdag - Søndag: 7.30-11

Pris for gæster, der ikke bor på hotellet: 24 EUR / person

Parkering

De af jer, der ankommer i bil, kan bruge Q-Park Kasarmitori garage. Gæster er berettiget til 20% rabat i garagen. Du kan få rabatkuponer i receptionen.

Hotellets gæster er berettiget til 20% rabat i garagen. Du kan få rabatkuponer i receptionen.

Du kan gå køre ind/ud af garagen på Fabianinkatu 17, 00130 Helsinki, og du har adgang til garagen til fods fra S-Market Kasarmitori, Fabianinkatu 4.

Laundry service

Vi tilbyder vask og strygning til vores gæster på hverdage. Dit tøj vil blive returneret til dig samme dag, hvis du afleverer vasketøjsposen i receptionen før kl. 9. Hvert værelse er også udstyret med et strygejern, som findes i klædeskabet.

Gym

Du kan træne, når det passer dig. Brug af fitnesscenteret er gratis for alle hotellets gæster, og alt hvad du behøver for at få adgang til faciliteterne er dit nøglekort. Fitnesscenteret har Amer Sports 'Precor-udstyr, frie vægte, kettlebells, løbebånd, en stepmaskine, en crosstrainer, træningsbolde og måtter.

Lilla Roberts' fitnesscenter er åben døgnet rundt.

WiFi

Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Cykling i byen

Hvis du gerne vil opleve Helsinki på cykel, kan du låne en af vores cykler i receptionen. Vores personale vil med glæde give tips til gode cykelruter, og du kan få et kort fra receptionen til at planlægge din rejse. Bemærk, at der ikke kan reserveres cykler på forhånd.

Kæledyrsvenligt

Lilla Roberts er et kæledyrsvenligt hotel, så du kan tage din lodne ven med på dit Helsinki-eventyr!

Roomservice

Der er noget specielt ved at overnatte på et hotel! Forkæl dig selv med en afslappet morgenmad, bestil en flaske champagne til en speciel lejlighed eller kom dig efter en lang dag med et måltid i din egen komfort.

Mandag – Fredag: 11.30– 23.00
Lørdag – Søndag: 12.30 – 23.00

Concierge

Alle vores receptionister er uddannede concierger, og nogle af dem hører også til den internationale Les Clefs d’Or concierge-forening. En concierge kan hjælpe dig med alle bookinger og specielle anmodninger, såsom transportarrangementer, restaurantreservation, ture, booking af lejebiler og billetspørgsmål.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.