Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Letland

Oplev Letland i ferien eller tag en weekend i Riga! Nordic Choice Hotels har et hotel midt i hovedstaden, der ligger tæt på både seværdigheder og restauranter. Her har du også et perfekt udgangspunkt for udflugter rundt om i landet.

Noget for alle

Uspoleret natur, kultur eller storby? Hvis du vil opleve Baltikum, er Letland og hovedstaden Riga et rigtig godt valg takket være det brede udvalg af aktiviteter.

Bo lige midt i Riga

Clarion Collection Hotel® Valdemars ligger midt i det centrale Riga, og du har her gåafstand til den gamle bydel og seværdigheder som Nationalmuseet og Albertagade med sine berømte Art Nouveau-bygninger, der er med til at tegne billedet af hovedstaden. Tag en slentretur rundt i byen og nærstudér den flotte arkitektur og de gamle kirker eller nyd en velfortjent pause på nogle af de hyggelige caféer og restauranter. Sørg også for at lægge vejen forbi Centraltirgus, et af Europas største markeder, når du besøger Riga.

Udflugtsmål uden for Riga

Hvis du er nysgerrig efter at se, hvad Letland ellers har at byde på, behøver du ikke bevæge dig langt uden for hovedstanden, når du søger et nærmere indblik i landets historie og natur. Efter blot en times kørsel er du fremme ved seværdigheder som arkitektoniske mindesmærker, flot natur i Gauja nationalpark eller charmerende landsbyer. Du befinder dig ved kystlinjen langs med Østersøen og har derfor rig mulighed for at lokalisere de anbefalelsesværdige badestrande. Spørg gerne personalet på vores hotel, hvis du vil have tips til, hvad man kan se og gøre i både Riga og Letland!

Flere lander

Danmark
Finland
Litauen
Norge
Sverige

Læs mindre
1 hoteller i Letland

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.388.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.