Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norge

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norge

Hotel Brosundet er en hotelperle i centrale Ålesund. Her bor du lige ved kajkanten, det går til og med at fiske direkte fra værelset. Spis morgenmad til udsigten over Brosundet og nyd dagens fangst på MAKI og en god øl på Brosundet Bar. Velkommen!

Hotel Brosundet 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

På nyrenoverede Hotel Brosundet bor du i et af Ålesunds mest spændende miljøer, i et tidligere pakhus lige ved vandet. Hos os bor du godt, nyder gode måltider, har effektive møder, træner og begynder dagen med en herlig morgenmad. 

Udsigt over Ålesund fra kajkanten

Hote Brosundet ligger i et stille område lige ved kajkanten i centrale Ålesund. Her nyder du en fantastisk udsigt over Ålesund og forbisejlende både. På Apotekergatan finder du et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer. Desuden har du Ålesunds største attraktioner indenfor behagelig afstand, som f.eks. Jugendmuseet, Fiskerimuseet og de mange smukke og velbevarede jugendhuse, som findes i byen. Her kan du læse mere om Ålesund. 

Alt fra standardrum til eget fyr

Hotel Brosundet rummer 132 hotelværelser, og tilbyder alt fra standardrum og superiorrum til deluxerum og suiter. Desuden findes muligheden for at bo i det charmerende Molja fyr – et landmærke og et unikt hotelrum, som ligger yderst på bølgebryderen ved indløbet til Ålesund – kun 5 minutter til fods fra Hotel Brosundet. Som gæst i Molja fyr får du morgenmad leveret til døren hver morgen. Perfekt som bryllupssuite eller for dig, der vil have et lille eventyr i hverdagen. Læs mere om vores hotelværelser og Molja fyr her

Fiskerestaurant og bar

I vores restaurant MAKI arbejder køkkenet med de forskellige sæsoner som basis, og vores menuer forandres og baseres på dagens fangst. I kombination med nøje udvalgte vine og et bredt udvalg af øl, er dette en afslappet og populær mødeplads i Ålesund. Brosundet Bro er kendt for sin skønne atmosfære, sit store udvalg af øl, cocktails og et bredt udvalgt af vin og champagne. Baren passer til både afslappede forretningsmøder og en aften i byen med vennerne. Læs mere om restaurant MAKI og Brosundet Bar her.

Gode forudsætninger for en produktiv mødedag

Vi tilbyder fire konferencelokaler med plads for op til 50 personer. Mødelokalerne har udsigt over havnen Brosundet midt i Ålesunds centrum. Rolige omgivelser og en behagelig atmosfære gør dette til et perfekt sted for fokus og ro, perfekte forudsætninger for en produktiv dag med møder. Vi skræddersyr også programmer med aktiviteter og oplevelser på Sunnmøre. Læs mere om vores mødelokaler og hvad vi kan tilbyde her. 

Træning og relax

Vi ved, hvor skønt det er at kunne holde træning i gang, selv når man er på rejsende fod. På Hotel Brosundet har du adgang til vores træningslokale med løbebånd og træningsmaskiner. Relaxhjørnet tilbyder en harmonisk atmosfære og plads til afslapning. Her har du adgang til sauna, turkisk sauna og solarium.

Historie

Hotellet har en lang og spændende historie. Navnet er hentet fra den gamle havn "Brosundet". Bygningen er et gammelt pakhus fra 1918, hvor man tidligere tørrede og saltede torsk til eksport til Portugal og Brasilien. Det er netop hotellets historie, forbindelsen til de gamle pakhuse, i kombination med en ny, urban og international stil, som giver Hotel Brosundet dets kontinentale følelse. Torskefiskeriet har haft stor betydning for Ålesund som by, hvilket du kan lære mere om i hotellets mange udstillinger. 

Kontakt

  • Apotekergata 1-5 6004 Ålesund , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Rutebilstationen i Ålesund, 5 minutter til fods

Med tog

Tog til Åndalsnes. Bus derfra til Ålesund, ca. 1,5 time

Fra lufthavnen

Lufthavnsbus til Vigra Lufthavn

Med taxi

Ålesund Taxi, ring på tlf. +47 70 10 30 00

Om Hotel Brosundet

Antal værelser

132 værelser

Antal mødelokaler

4 lokaler, plads fra 10 til 50 personer

Afstand til lufthavn

Vigra lufthavn, 20 km, ca. 30 minutter

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.561.357.000 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.