Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hoteller i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norge

På Quality Hotel Ålesund bor du midt i centrum. Værelserne med fjordudsigt er komfortable og lyse. Takket være en god beliggenhed tæt på butikker, marina, restauranter og udeliv er vi det perfekte valg, uanset om det gælder en konference eller ferie.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Quality Hotel Ålesund! Her kan du finde svar på dine spørgsmål om hotellet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder svar her.

Tilbyder I parkering?

Ja! Du kan roligt parkere bilen hos os. Vi tilbyder 15 udendørs parkeringspladser for vores gæster til 150 kroner per døgn. Kontakt receptionen for flere oplysninger og et parkeringsbevis.

Har I shutlebus?

Vi tilbyder shuttlebus til og fra Ålesund Lufthavn. Den skal bookes forud for ankomst og koster 115 kroner per person. Ring til receptionen, så hjælper vi dig med at reservere plads.

Findes der et rum til bagage på hotellet?

Vi har et rum til din bagage, hvis du skulle have behov for det før ankomst eller efter afrejse.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Ålesund er et kontantfrit hotel. For os som arbejder på hotellet betyder det en mere sikker arbejdsplads, og det mindsker risikoen for tyveri og giver personalet mere tid til gæsterne. For vores gæster og besøgende betyder det tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. Vi tager imod alle almindelige betalings- og kreditkort. Tag gerne kontakt hvis du har nogen spørgsmål.

Indgår morgenmad?

Vi tilbyder en stor morgenmadsbuffet med flere økologiske og sunde alternativer - en ordentlig hotelmorgenmad. Buffeten indgår i værelsesprisen.

Er der WiFi?

Vi tilbyder gratis WiFI på hele hotellet. Log ind med dit Nordic Choice Club-medlemsnummer, eller kontakt receptionen.

Værelsesrengøring - Sweet Dreams Stay

Sweet Dreams-projektet er et samarbejde mellem os og UNICEF, hvor vi hjælper børn, der er udsatte for menneskehandel, ved at give dem en nat i tryghed. Du kan bidrage til projektet ved at fravælge rengøring af værelset, når du bor mere end én sammenhængende nat hos os. Bare hæng Sweet Dreams Stay-skiltet på dørhåndtaget senest kl. 23.00. For hvert værelse, hvor rengøring fravælges, donerer vi 10 NOK til UNICEF. Samtidigt reduceres brugen af kemikalier, energi og vand. Sammen kan vi gøre en forskel! Her kan du læse mere om Sweet Dreams Stay.

Har I tilpassede værelser?

Vi har 10 værelser med universel udformning (HC), men også dyrevenlige værelser. Kontakt os for at sikre dig, at du får det, du har brug for.

Kan jeg tage mit kæledyr med?

Tag din bedste ven med! Her på Quality Hotel Ålesund er husdyr velkomne mod en afgift på 250 kroner per ophold. Husk at give besked ved booking så vi kan give jer den bedst mulige service. 

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.