Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hoteller i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront er et moderne konferencehotel, der ligger smukt ved fjeldene og fjorden i Ålesund. Vi tilbyder konferencefaciliteter for 450 personer samt en populær restaurant. Besøg os, hvis du ønsker kreative møder og fantastiske oplevelser.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hvorfor ikke give dit hotelophold et touch af luksus? Book en af vores suiter. Begge vores suiter har separat soveværelse og stue, rummeligt badeværelse med både bruseniche og badekar. Du får tilmed en fantastisk udsigt over fjorden og fjeldene.

Pakhussuiten

Packhussuiten på ca. 50 m2 ligger i den gamle del af hotellet, og den blev tidligere anvendt som pakhus, deraf navnet. Suiten er indrettet i en fin balance mellem de gamle detaljer og et moderne design, hvor du bl.a. får adgang til en 180 cm bred dobbeltseng, sofagruppe, tv i hvert rum, spiseplads og arbejdsplads. Du får også kaffemaskine, elkedel samt strygejern og strygebræt.

Signatursuiten

Signatursuiten på ca. 50 m2 har en ligeledes 50 m2 stor balkon. Suiten er indrettet med et moderne design, hvor du bl.a. får adgang til en 180 cm bred dobbeltseng, stor sofagruppe, tv i hvert rum, spiseplads og arbejdsplads. Du får også kaffemaskine, elkedel, samt strygejern og strygebræt.

Book vores suiter

Kontakt os gerne, hvis du søger flere oplysninger eller vil booke en af vores suiter. Ring på tlf. +47 70 11 19 00 eller via q.waterfront@choice.no.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.