Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Tyholmen Arendal ,  Norge

Se alle hoteller i Arendal, Norge

Clarion Hotel® Tyholmen

Arendal,  Norge Midlertidigt lukket 05.04.23 - 10.04.23

Clarion Hotel Tyholmen er et personligt og levende hotel på bryggen i centrum af Arendal. Værelser og restaurant med søudsigt samt konferenceafdeling gør os til et hotel for meget mere end kun overnatning.

Clarion Hotel® Tyholmen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Clarion Hotel Tyholmen. Inden du ankommer til hotellet, har du måske nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på. Vi håber, du finder dem her.

Parkering

Hotellet har et begrænset antal pladser, og tager ikke forhåndsreservation af parkering. Hvis parkeringshuset er fuldt, hjælper vi dig gerne med at finde andre parkeringsmuligheder i nærheden. Arendal har flere parkeringshuse og offentlige pladser udenfor eller lige ved hotellet. Døgnprisen i offentlige parkeringshuse er 140 NOK.

Bagageopbevaring

Hotellet har et lokale til opbevaring af bagage inden og efter opholdet.

WiFi

Der er trådløst netværk på hele hotellet. Du logger på med den adgangskode, du får i receptionen. Er du medlem af Nordic Choice Club kan du logge på med dit brugernavn og password.

Træning

Vi tilbyder alle vores gæster fri adgang til fitnesscentret Fresh Fitness Arendal. Her finder du veludstyrede fitnessfaciliteter, et stort udvalg af holdtræning, og centret ligger blot fem minutter fra hotellet. Det adgangsgivende armbånd får du i vores reception. Få mere information her. Vil du nyde en løbetur i smukke omgivelser, kan du vælge mellem tre forskellige løberuter af varierende længde lige i nærheden af hotellet.

Clarion loves a VIP-treatment

Vil du have lidt ekstra plads og komfort? Opgradér til en anden værelsestype. Eller hvorfor ikke overraske dit selskab med blomster, frugt, vin eller chokolade på værelset? Mulighederne er mange. Kontakt os, så hjælper vi dig hellere end gerne.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Tyholmen er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os

Kontakt os endelig for mere information og booking på tlf. +47 37 07 68 00 eller via cl.tyholmen@choice.no.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 11.00

Morgenmad

Mandag -  fredag: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: Kl.07.30 - 10.30

Frokost

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: -
Søndag: -

Clarion Tyholmen Restaurant

Mandag - lørdag: 19.00 - 21.00
Søndag:

Clarion Hotel Bar

Mandag - Lørdag: 19.00 - 21.00
Søndag: Closed

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.