Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral er et hotel med stor personlighed i hjertet af Bergen. Det ligger lige ved havnen i byens centrum og har en spektakulær udsigt over UNESCO World Heritage-lokationen Bryggen og den smukke bugt Vågen.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Admiral ligger i historiske lagerbygninger fra 1904, og vi bød de første gæster velkommen i 1987. Efter omfattende renovering er dette et hotel med historie i væggene og nye impulser lige uden for døren.

I hjertet af Bergen

Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk udsigt over havnen, den berømte Bryggen, fjeldene og fiskemarkedet. Du kan se havet fra tre sider, hvilket skaber en skøn maritim atmosfære. Strandkajsterminalen, hvorfra færgerne sejler til Stavanger samt Sogn og Fjordane, ligger lige ved siden af hotellet. Der er blot fem minutters kørsel mellem Bergens togstation og hotellet.

Konferanse og andre arrangementer

Clarion Hotel Admiral tilbyder mere end blot konferencer og overnatninger i Bergen sentrum. Du kan også henvende dig til os, hvis du ønsker at afholde bryllup, konfirmation, jubilæum eller andre særlige dage på vores hotel. Sjøkanten er vores mest populære selskabslokale. Det har sin egen terrasse med udsigt over Vågen, Bryggen og Fløyen. Perfekt til et bryllup i Bergen.

Oplev Bergen

Et ophold på Clarion Hotel Admiral giver dig de perfekte forudsætninger for at opleve Bergen. Her er alt, hvad du kan ønske dig, når det gælder shopping, natteliv, restauranter, kultur og underholdning, det hele ligger lige rundt om hjørnet. Benyt lejligheden til at besøge Edvard Grieg Museet eller tag en sejltur. I gåafstand fra hotellet finder du også Nordeuropas største akvarium, hvor du i øvrigt får 20 % rabat, når du bor hos os. Spørg gerne vores personale til råds om guidede ture i byen. De har alle de bedste Bergen-tips. Du kan også læse mere om Bergen her.

Personlig atmosfære

Vi ved, at en personlig service og en oprigtig tilstedeværelse er nøglen til en god hotelvirksomhed. Det er netop disse elementer, der skaber den personlige og gæstfrie atmosfære på Clarion Hotel Admiral.

Bar og restaurant

Hotellets restaurant ligger ved søkanten med fantastisk udsigt over Vågen og Bryggen. Der ligger en lang terrasse uden for restauranten, direkte over søen. På fine dage kan både morgenmad, frokost og middag indtages her. Med Bryggen i Bergen som bagtæppe er det naturligt, at vi serverer meget mad fra havet fra lokale

Hotellets restaurant ligger ved sjøkanten, med fantastisk utsikt over Vågen og Bryggen. Det går en langstrakt terrasse utenfor restauranten, direkte over sjøen. På fine dager kan både frokosten, lunsjen og middagen inntas her. Med Bryggen i Bergen som bakteppe, er det naturlig at vi serverer mye deilig sjømat fra lokale kvalitetsleverandører i vår restaurant.  Måltidet kan med fordel avsluttes i sofaene i barområdet.

Handicapvenlige hotelværelser

Vi har en række handicapvenlige værelser, der er designet til at forenkle dit ophold, hvis du har et handicap eller sidder i kørestol. Kontakt os for mere information om vores handicapvenlige værelser og faciliteter.

Velkommen på Clarion Hotel Admiral, det levende mødested i Bergen!

Kontakt

  • C. Sundts gate 9 5004 Bergen , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Tog

Bergen Station

Færge

Strandkajsterminalen, Bergen

Taxi

Vi anbefaler Taxi 1 og tilbyder faste priser til og fra følgende destinationer: Flesland Lufthavn: 412 NOK Bergen togstation: 166 NOK Hurtigrute-terminalen: 166 NOK

Med bil

Se kort og rutebeskrivelse her

Om Clarion Hotel Admiral

Antal hotelværelser

210 værelser

Antal konferencelokaler

7 lokaler, max. 180 deltagere

Afstand til lufthavn

Bergen Lufthavn, Flesland
18,5 km, ca. 25 km med bil

Afstand til offentlig trafik

Busholdeplads: 0 - 25 meter
Togstation, Bergen station: 2 km, ca. 10 minutter til fods
Havnen i Bergen: 2 minutter til fods

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.