Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral er et hotel med stor personlighed i hjertet af Bergen. Det ligger lige ved havnen i byens centrum og har en spektakulær udsigt over UNESCO World Heritage-lokationen Bryggen og den smukke bugt Vågen.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kitchen & Table er Clarions nye restaurantkoncept med masterchef Marcus Samuelsson som frontperson. Restauranten åbnede i 2013, og den har været et hit lige siden takket være sin fantastiske beliggenhed i det centrale Bergen.

Kitchen & Table

Velkommen til vores restaurant Kitchen & Table. Den svenske mesterkok Marcus Samuelsson har boet flere år i New York, men har nu besluttet at bringe Manhattans internationale smagsoplevelser til Skandinavien og kombinerer disse med lokale råvarer. Marcus Samuelsson har bl.a. serveret retter for den svenske kongefamilie på restaurant Red Rooster og har lavet mad sammen med Michelle Obama i programmet Good Morning, America. Nu er Samuelssons smagsoplevelser kommet til Bergen og Clarion Hotel Admiral.

Traditionelle retter med vores eget twist

Kitchen & Table Bergen laver traditionelle retter med et personligt twist. Vi anvender så mange lokale Bergen-råvarer som muligt. Vores primære fokus er at finde råvarer af en høj kvalitet. Menuen opdateres i forhold til årstiden, men vi sørger naturligvis for, at du altid kan bestille kød, fisk og vegetarisk mad. Har du fødevareallergier eller andre personlige ønsker vedrørende kosten, tager vi altid hensyn til disse.

Morgenmad

Vi serverer en stor morgenmadsbuffet hver morgen med alt, hvad en god morgenmad bør indeholde. Maden er tilberedt helt fra bunden, og vi anvender så mange økologiske råvarer som muligt. Vi tilbyder også allergivenlige alternativer.

Terrasse med udsigt

På regnfrie dage er det herligt at spise både morgenmad og middag ude på terrassen, direkte over vandet. Her kan du kigge på fjeldene, Bryggen og bådene, som sejler forbi, mens du nyder morgenkaffen eller spiser middag.

Mad uden palmeolie

Clarion Hotel Admiral er et palmeoliefrit hotel. Dette indebærer, at vi har udelukket enhver brug af palmeolie i fødevarerne. Palmeolie er en af de mest usunde vegetabilske olier, og produktionen af olien fører til ødelæggelse af regnskovene, som igen truer miljøet og dyreverden. Clarion Hotel er den første hotelkæde i Europa, der har gennemført et totalt forbud af fødevarer med palmeolie.

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere oplysninger eller vil foretage en reservation. Kontakt os via tlf. +47 55 23 64 00 eller gitte.pedersen@choice.no

Morgenmad

Mandag: 07.00 - 10.00
Tirsdag: 07.00 - 10.00
Onsdag: 07.00 - 10.00
Torsdag: 07.00 - 10.00
Fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag: 08.00 - 10.30
Søndag: 08.00 - 10.30

Restaurant

Mandag: 17.00 - 22.00
Tirsdag: 17.00 - 22.00
Onsdag: 17.00 - 22.00
Torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 22.00
Lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: -

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.