Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Se alle hoteller i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral er et hotel med stor personlighed i hjertet af Bergen. Det ligger lige ved havnen i byens centrum og har en spektakulær udsigt over UNESCO World Heritage-lokationen Bryggen og den smukke bugt Vågen.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vi byder dig hjertelig velkommen til Bergen og Clarion Hotel Admiral! Har du spørgsmål om dit ophold? Vi håber, at du finder svaret her på siden.

Parkering

Clarion Hotel Admiral ligger midt i Bergen centrum. Vi anbefaler parkering på City Park (Markveien 9) for 260 NOK pr. døgn. Som gæst på Clarion Hotel Admiral får du 20% rabat på denne pris.

Bilen registreres automatisk ved indkørsel, og du betaler enkelt via en iPad i receptionsområdet. Parkeringen skal betales online på aimopark.no eller via appen Aimo Park.

Bagageopbevaring

Du kan få opbevaret din bagage før check-in og efter check-out.

WiFi

Alle vores værelser og offentlige områder har trådløst internet, og det er naturligvis frit tilgængeligt for vores gæster. Få din adgangskode i receptionen eller log ind med dit Nordic Choice Club-nummer. Det kan næsten ikke være nemmere.

Fitness & Velvære

Alle vores gæster er velkomne til at træne i Actic Gym, der ligger 5 - 10 minutters gang fra hotellet. Køb en dagsbillet i vores reception.

Har du glemt noget?

Glemte du noget, da du pakkede kufferten? Bare rolig, i receptionen kan du købe stort set alt, hvad du skulle mangle, såsom tandbørster, tandpasta, barberskraber, barberskum, shampoo, balsam, bodylotion, skosværte og sysæt. Mangler du noget, vi ikke har på lager? Vi hjælper dig hellere end gerne med dine indkøb.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Admiral er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Hvad kan du lave i Bergen?

Tøv ikke med at spørge os til råds om seværdigheder i Bergen, vi er til for dig!

Booking

Ønsker du flere oplysninger, eller vil du gerne reservere bord? Kontakt os på tlf. +47 55 23 64 00 eller via cl.admiral@choice.no.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag: 07.00 - 10.00
Tirsdag: 07.00 - 10.00
Onsdag: 07.00 - 10.00
Torsdag: 07.00 - 10.00
Fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag: 08.00 - 10.30
Søndag: 08.00 - 10.30

Restaurant

Mandag: 17.00 - 22.00
Tirsdag: 17.00 - 22.00
Onsdag: 17.00 - 22.00
Torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 22.00
Lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: -

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.