Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Se alle hoteller i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Bergen Airport ligger ved Flesland Lufthavn uden for Bergen. Her har vi fokus på inspirerende arkitektur, moderne indretning, kunst, udsøgt mad, glade ansatte og dig som gæst.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hvad kan du lave, mens du er i Bergen? Herunder kan du se nogle af vores tips. Du er også hjertelig velkommen til at kontakte receptionen, som har mange gode tips om Bergen og alt det, som byen har at tilbyde.

Lufthavnsbussen

Hvis du vil ind til Bergen centrum, er lufthavnsbussen den enkleste og billigste måde at komme derind. Det er samtidig det mest miljøvenlige alternativ. Lufthavnsbussen koster 100 NOK én vej og 170 NOK for en tur/retur-billet. Det er lidt billigere at købe billet på forhånd via flybussen.no. Bussen stopper to minutters gang fra hotellet, og afgår hvert 15. minut.

Fløyen og Fløibanen

Ingen Bergentur uden et besøg på Fløyen. Du kan selv gå derop, men ellers er Fløibanen også en oplevelse i sig selv. Banen har åbent fra tidlig morgen til sen aften, og den har været i brug siden 1918.

Ulriken og Ulriksbanen

Den perfekte udsigt over Bergen finder du på Ulriken. Til fods er det en fantastisk smuk tur derop, alternativt kan du tage Ulriksbanen, der også er en fin oplevelse. På toppen finder du også Bergens højstbeliggende restaurant.

VilVite

På VilVite videnskabscenter er der oplevelser for både store og små. Centret er populærvidenskabeligt oplevelses- og læringscenter for teknologi, naturvidenskab og realfag. Her er det ikke bare resultaterne, som tæller, men også den spændende vej hen til dem.

Bergen Squashcenter

Bergen Squashcenter ligger på Sandsli, 5 minutter i bil og 10 minutter på cykel uden for byen. Vi har cykler til udlån i receptionen (begrænset antal). Bergen Squashcenter blev totalrenoveret i 2009 og har fem baner samt garderobe med bruser.

Leos Legeland

Leos Legeland ligger på Kokstad, ca. 5 minutter væk i bil. Her kan børn rigtigt boltre sig.

Bergen Filharmoniske Orkester

Bergen Filharmoniske Orkester er et orkester i verdensklasse og har flere store forestillinger hvert år. Det er i allerhøjeste grad et besøg værd.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.