Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Bergen Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Bergen

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen ligger smukt ved Bryggen i Bergen. Her er du lige ved populære seværdigheder som Fløibanen og Fisketorget. Hotellet har 151 værelser, konferencelokaler og suiter på taget med egen terrasse.

Clarion Hotel® Bergen 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Bergen er et populært hotel med central beliggenhed på Bryggen i Bergen. Hotellet er nyrenoveret, men den elegante, klassiske stil er bevaret for at fremhæve de smukke byggesten.

Midt i hjertet af Bergen

Med en fantastisk beliggenhed midt på historiske Bryggen (som er på UNESCOs verdensarvsliste), er Clarion Hotel Bergen det perfekte udgangspunkt for at opleve Bergen. Her bor du lige i nærheden af Fløibanen, Fisketorget, Mariakirken, Torgallmenningen, restauranter, barer, shopping og byens rige kulturliv. Hotellet har et træningslokale og nyrenoverede konference- og mødelokaler.

Nyrenoveret og hyggeligt hotel

Hotellet åbnede for første gang allerede i 1998. Alle værelser og faciliteter er nu totalrenoverede, men hotellet har alligevel beholdt sin klassiske og elegante stil. Vores medarbejdere gør alt de kan for at give dig et oplevelsesright ophold, både på hotellet og i byen. Hotellet har flere handicaptilpassede værelser, og du må hellere end gerne kontakte os for mere information om disse værelser og tilpassede faciliteter.

Konference- og mødelokaler

Planlæg dit næste møde eller konference i vores lyse, luftige mødelokaler! Perfekte for små og mellemstore konferencer, og med ideel beliggenhed, hvis I skal udforske Bergen eller ud og spise middag om aftenen.

Suiter med Bergens heftigste udsigt

På øverste etage ligger et par rigtigt fine juniorsuiter, med udsigt over hele Bergen. Her er der godt med plads, og med adgang til en tagterrasse, som deles med de andre suiter. Disse værelser er perfekt for familier eller andre, der ønsker lidt ekstra luksus.

Kontakt

  • Rosenkrantzgaten 8 5003 Bergen , Norge
via Google Maps

FAQ

Find til hotellet

Tog

Tog til Bergen togstation

Fra Bergen lufthavn, Flesland

Lufthavnen ligger cirka 13,1 km fra hotellet

Taxi

Vi anbefaler Bergen Taxi, telefon: +47 07000

Om Clarion Hotel Bergen

Antall rom

151

Antall konferanserom

4

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.