Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norge

 • Konferencelokalet Troldsalen med plads til 1080 personer ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen
 • Restaurant Brasserie X, dækket rundt bord og lamper ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt, hvad du ønsker dig af Bergen, finder du her på Quality Hotel Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Flesland. Hotellet har fantastisk udsigt, morgenmad, bar og restaurant.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores rummelige standard dobbeltværelser på ca. 20 m2 har en dobbeltseng (160 cm), parketgulv, TV, skrivebord, samt strygejern og -bræt. Badeværelset er udstyret med bruseniche og hårtørrer.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores rummelige superior rom på hele 35 m2 har siddegruppe, rigelig plads til arbejde ved skrivebordet, telefon, køleskab, samt satellit-tv og stort badeværelse med badekar eller bruser. Badeværelset har hårtørrer, badeprodukter og bodylotion. Man kan komme med ønske om badekar eller bruser ved at skrive dette i kommentarfeltet. Nogle få værelser er mindre (25 m2), men er hjørneværelser med en fantastisk udsigt. Denne værelseskategori har 160 cm brede senge. Superiorværelserne har i tillæg store puder, der giver en ekstra komfort. Du kan vælge mellem parketgulv eller gulvtæppe. De fleste værelser har udsigt mod Bergensfjeldene eller den nærliggende golfbane, med nogle undtagelser på 2. og 3. etage.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior double Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Disse værelser vender ind mod lobbyen, og ligger derfor noget lavere i pris. Hotelværelset er rummeligt på hele 35 kvadratmeter, og er udstyret med aircondition. Her er der siddegruppe, god arbejdsplads med skrivebord og telefon, garderobeskab, strygejern og -bræt samt satellit-tv. Badeværelset har hårtørrer og badeprodukter/bodylotion. Man kan komme med ønskemål om enten bruseniche eller badekar ved at skrive dette i kommentarsfeltet. Denne værelseskategori har en 160 cm bred dobbeltseng, eller to 90 cm brede enkeltsenge, samt en variation af parketgulv eller tæppe. Har du ønsker om dette, kan du også skrive det i kommentarsfeltet. Alle vores opgraderede værelser har også store puder for ekstra komfort.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Rummelig Superiorværelse på hele 35 kvadratmeter med siddegruppe, godt med plads til arbejde ved skrivebordet, telefon, garderobeskab, strygejern og -bræt, køleskab og satellit-tv. Badeværelset har badeprodukter, hårtørrer og bodylotion. Man kan ønske enten badekar eller bruser ved at skrive dette i kommentarfeltet. Der er både åben og delt værelsesløsning i denne kategori. Sengene er to 90 cm brede tvillingesenge. Superiorværelserne har derudover også store puder for ekstra komfort. Du kan ønske enten parketgulv eller gulvtæppe. De fleste værelser har udsigt mod Bergenfjeldene eller den nærliggende golfbane, dog med nogle undertagelser på 2. og 3. etage samt nogle få, der vender ind mod lobbyen.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores deluxe junior suite på 35 m2 har en 160 cm bred queen-size seng, garderobeskab, køleskab, strygejern og -bræt. Det er både åben og delt planløsning i denne kategori, med praktisk arbejdsplads/skrivebord samt sofa i stuedelen. Denne værelsestype har gulvtæppe. Badeværelset har badeprodukter, hårtørrer og bodylotion. Man kan ønske enten badekar eller bruseniche ved at skrive dette under bookingen. For ekstra komfort har disse værelser også ekstra store puder samt kaffemaskine. De fleste værelser har udsigt mod Bergenfjeldene eller den nærliggende golfbane. Enkelt værelser vender ind mod lobbyen.
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 2 personer

Læs mere
Vores rummelige Deluxe dobbeltværelser på 35 m2 med to enkeltsenge, garderobeskab, telefon, køleskab, strygerym. Praktisk arbejdsplads/skrivebord og sofa. Ekstra store puder samt kaffemaskine for ekstra komfort. Badeværelset har badeprodukter, hårtørrer og bodylotion. Det er både åben eller afdelt planløsning i denne kategori. Foretrækker du gulvtæppe eller trægulve, badekar eller bruser, så kan du angive dine ønskemål ved booking. Værelserne ligger på 4. og 5. etage, og de fleste værelser har udsigt ud mod Bergenfjeldene eller den nærliggende golfbane. Nogle værelser vender ind mod lobbyen.
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Familieværelse Maks. 4 personer

Læs mere
Dette er en rummelig og praktisk familieværelse på 35 m2. Nogle af værelser har separat stue og soveværelse, andre har en åben rumløsning. Alle værelserne har siddegruppe med sofa, og der kan redes op til børnene. Du får desuden adgang til strygejern og -bræt, skrivebord, telefon og tv, som kan nydes fra både stue og soveværelse. Der er også god plads til en børneseng i soveværelset. Et mindre antal værelser på de øverste etager har et areal på hele 40 m2 med skillevæg/dør til soveværelset. Der kan forekomme et pristillæg på disse værelser.
 • Rygning ikke tilladt
 • Familieværelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.