Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norge

 • Restaurant Brasserie X, dækket rundt bord og lamper ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen
 • Konferencelokalet Troldsalen med plads til 1080 personer ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen
 • Restaurant med gule stole, udsigt og kunst på væggen ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norge Closed 21.12.18 - 01.01.19

Alt, hvad du ønsker dig af Bergen, finder du her på Quality Hotel Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Flesland. Denne nye klassiker har det hele: Udsigt, interiør og stemning. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Hotel™ Edvard Grieg

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores rummelige standard dobbeltværelser på ca. 20 m2 har en dobbeltseng (160 cm), parketgulv, TV, skrivebord, samt strygejern og -bræt. Badeværelset er udstyret med bruseniche og hårtørrer. Rengøring indgår, men du skal hænge "Rengør mit værelse"-skiltet ud på ydersiden af hotelværelset senest kl. 23.00 dagen inden du vil have værelset rengjort.
 • Morgenmad er inkluderet
 • Trådløst internet
 • Rygning ikke tilladt
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores rummelige superior rom på hele 35 m2 har siddegruppe, rigelig plads til arbejde ved skrivebordet, telefon, køleskab, samt satellit-tv og stort badeværelse med badekar eller bruser. Badeværelset har hårtørrer, badeprodukter og bodylotion.. Denne værelseskategori har 160 cm brede senge. Superiorværelserne har i tillæg store puder, der giver en ekstra komfort. Du kan vælge mellem parketgulv eller gulvtæppe. Rengøring er inkluderet, men du skal bede om det. Hæng Rengør værelset-skiltet ud på værelsesdøren senest kl. 23 dage inden , så bytter vi håndklæder, fjerner skrald og reder sengen.
 • Morgenmad er inkluderet
 • Trådløst internet
 • Rygning ikke tilladt
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Rummelig Superiorværelse på hele 35 kvadratmeter med siddegruppe, godt med plads til arbejde ved skrivebordet, telefon, garderobeskab, strygejern og -bræt, køleskab og satellit-tv. Badeværelset har badeprodukter, hårtørrer og bodylotion. Man kan ønske enten badekar eller bruser ved at skrive dette i kommentarfeltet. Der er både åben og delt værelsesløsning i denne kategori. Sengene er to 90 cm brede tvillingesenge. Superiorværelserne har derudover også store puder for ekstra komfort. Du kan ønske enten parketgulv eller gulvtæppe. De fleste værelser har udsigt mod Bergenfjeldene eller den nærliggende golfbane, dog med nogle undertagelser på 2. og 3. etage samt nogle få, der vender ind mod lobbyen. Rengøring er inkluderet, men du skal bede om det. Hæng Rengør værelset-skiltet ud på værelsesdøren senest kl. 23 dage inden , så bytter vi håndklæder, fjerner skrald og reder sengen.
 • Morgenmad er inkluderet
 • Trådløst internet
 • Rygning ikke tilladt
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores deluxe junior suite på 35 m2 har en 160 cm bred queen-size seng, køleskab, strygejern og -bræt samt kaffemaskine. Praktisk arbejdsplads med skrivebord samt siddegruppe i stuen. Badeværelset er rummeligt og har badekar eller bruser. Badeværelset er rummeligt og har badekar eller dusj. Du får en ekstra komfort på disse værelser, da der er både bedre puder samt håndklæder og toiletsager på badeværelset. Rengøring indgår, men du skal hænge "Rengør mit værelse"-skiltet ud på ydersiden af hotelværelset senest kl. 23.00 dagen inden du vil have værelset rengjort.
 • Morgenmad er inkluderet
 • Trådløst internet
 • Rygning ikke tilladt
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 2 personer

Læs mere
Vores rummelige deluxe dobbeltværelser på 35 m2 har en siddegruppe, skrivebord, telefon, satellit-tv og stort badeværelse med bruser. Her finder du også strygerum, kaffemaskine og store puder samt et udvalg af toiletartikler i badet, der er prikken over i’et. De fleste værelser er møbleret med to 105 cm brede enkeltsenge, men seks værelser har en 180 cm bred dobbeltseng. Hvis du ønsker at booke et værelse med dobbeltseng, bedes du angive dette allerede ved reservationen. Rengøring indgår, men du skal hænge "Rengør mit værelse"-skiltet ud på ydersiden af hotelværelset senest kl. 23.00 dagen inden du vil have værelset rengjort.
 • Morgenmad er inkluderet
 • Trådløst internet
 • Rygning ikke tilladt
Se priser og tilgængelighed

Familieværelse Maks. 4 personer

Læs mere
Dette er en rummelig og praktisk familieværelse på 35 m2. Nogle af værelser har separat stue og soveværelse, andre har en åben rumløsning. Alle værelserne har siddegruppe med sofa, og der kan redes op til børnene. Du får desuden adgang til strygejern og -bræt, skrivebord, telefon og tv, som kan nydes fra både stue og soveværelse. Der er også god plads til en børneseng i soveværelset. Et mindre antal værelser på de øverste etager har et areal på hele 40 m2 med skillevæg/dør til soveværelset. Der kan forekomme et pristillæg på disse værelser. Rengøring indgår, men du skal hænge "Rengør mit værelse"-skiltet ud på ydersiden af hotelværelset senest kl. 23.00 dagen inden du vil have værelset rengjort.
 • Morgenmad er inkluderet
 • Trådløst internet
 • Rygning ikke tilladt
 • Familieværelse
Se priser og tilgængelighed

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.550.355.003 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.