Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norge

  • Konferencelokalet Troldsalen med plads til 1080 personer ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen
  • Restaurant Brasserie X, dækket rundt bord og lamper ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt, hvad du ønsker dig af Bergen, finder du her på Quality Hotel Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Flesland. Denne nye klassiker har fantastisk udsigt, morgenmad, bar og restaurant. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Bergens største og skønneste hotel er endelig genåbnet. Med et inspirerende interiør og en mageløs udsigt står førsteklasses hotellet Quality Hotel Edvard Grieg klar til at modtage dig med åbne arme. Vi ligger kun 20 minutter fra Bergens bycentrum og 5 minutter fra Flesland. Med gratis parkering og ellers gode forbindelser med lokal transport ligger hotellet ideelt i forhold til alt, der sker i Bergen, men alligevel i rolige omgivelser.

En nyrenoveret klassiker

Vi hedder ikke Edvard Grieg for ingenting. I lighed med vores navnebror er vi både lokale og internationale samt nyskabende og klassiske, og vi er stolte af at høre til her i Bergen. Med 223 nyrenoverede værelser i tillæg til de 150 eksisterende, restaurant Brasserie X, Bar X, træningslokale med udsigt over byfjeldene og ikke mindst vestlandets bedste konferenceafdeling er vi altid klar, altid fokuserede.

Kurser, konferencer og møder

Vores konferenceafdeling på to etager vil garanteret inspirere dig. Med store, åbne fællesområder og en udsigt ud over skovklædte fjelde er det nemt at finde motivationen og inspirationen i vores mødelokaler. Vores fleksible lokaler gør det til en leg at arrangere konferencer for over 1000 personer. Det lover vi.

Luftig lobby, restaurant og terrasser

Det første, du møder ved ankomsten på Hotel Edvard Grieg, er synet af vores fantastiske lobby, som med sine mange højdemeter, dejlige siddegrupper, store kunstværker og meterhøje planter skaber et rummeligt mødested med en afslappet og skøn atmosfære. Her finder du også Brasserie X og Bar X, som serverer både mad, drikke og tilbyder gratis shuffleboard og bordfodbold. Udenfor restauranten og baren har vi også to store terrasser, hvor du kan nyde både mad og drikke. Lobbyen inkluderer også kiosken Lounge 24, mingleområde for konferencer og tre PCer til fri afbenyttelse for vores gæster. 

Dit familiehotel i Bergen

Vores rummelige familieværelser på 35 kvadratmeter er en grund til at vælge hotellet i sig selv. I sommerferien bliver vi ekstra børnevenlige med velkomstgave og indcheckning for de mindste, børnemenu i restauranten, aktivitetsrum, aktivitetsleder som arrangerer skattejagt hver aften kl. 18.30. I andre skoleferier som efterårs- og vinterferie har vi velkomstgave til børnene, tegnebord i restauranten og ikke mindst en egen Q-zone med shuffleboard, bordfodbold og brætspil. Derudover har vi også indgået samarbejde med Leos Legeland, Bergens største indendørs legeland, som ligger kun 3 minutters kørsel fra hotellet. Her får vores gæster halv pris på entréen til børn. Voksne kommer ind gratis. Alle mulige spændende seværdigheder og aktiviteter for hele familien finder man en kort køretur fra hotellet, som f.eks. Vannkanten badeland og nye "Høyt & Lavt" Klatrepark. Spørg os gerne om nærmeste strand og vandringsområde. 

Nærområdet

Skal du på ferie? Hotellet ligger placeret blot 5 minutter fra Flesland, og lokalområdet byder på flere lokale seværdigheder. Her kan du finde Edvard Griegs barndomshjem, Troldhaugen, og Fana Golfbane og Siljustølen for blot at nævne nogle få eksempler. Fra hotellets vinduer får du udsigt over både fjord og fjelde, og Bergens største shoppingcenter ligger lige i nærheden. Har du brug for dagligvarer, findes dette ca. 10 minutter til fods fra hotellet. Læs mere om Bergen her.

Løb hen over byens fjelde

På hotellets øverste etage har vi indrettet et nyt, flot fitnessområde, hvor du har udsigt, så langt øjet rækker, både øst- og vestover. Findes der nogen bedre motivation til at få trænet? Ja, det gør der! Hotellet tilbyder vask af dit svedige træningstøj, så du slipper for "lugten" nede i kufferten. Som gæst betaler du ikke noget for denne service.

Du er velkommen til at spørge os om træningsfaciliteter i nærheden af hotellet. Du kan enten spille squash til særpriser eller udforske de forskellige løjper i området, hvis du gerne vil træne ude i den fri natur.

Gode idrætspriser

Vi har gode priser, når sportsholdet skal afsted, uanset om du er udøver, dommer, et helt hold eller heppekoret. Se mere information her for priserne til Norges Idrettsforbund, eller kontakt os, hvis du vil vide mere om vores idrætspakker til hele holdet/forbundet. Vi har menuer fra 185 NOK pr. person, og enkeltværelser fra 640 NOK. Desuden har vi unikke og gratis parkeringsmuligheder for busser og lignende.

Kontakt

  • Telefon: +47 55 98 00 00
  • Fax: +47 55 98 01 50
  • E-mail q.bergen@choice.no
  • Org. nr: 975 966 402
  • Sandsliåsen 50 5254 Bergen , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Transport til/fra Bergen

NYHET - Flybus fra dør til dør
Fra 4. november 2019 alle ugedage kan du komme til og fra Bergen Lufthavn, Flesland fra hoteldøren for kun 70 NOK for voksne (barn/pensionister 35 NOK). Bussen kører kl. 05.37 om morgenen og hele morgenen, for at derefter starte op igen om eftermiddagen fra kl. 15.30 til 20.15 om aftenen. Busturen til Flesland tager ca. 13 minutter, og går via Equinor & Aker på Sandsli. Læs mere under menuen "Ofte stillede spørgsmål" for detaljerede rutetider og mere info.

Afgår fra Bystasjonen eller Olav Kyrresgate. Stig af/på ved stoppestedet Equinor/Sandslivegen. 700 meter gang til hotellet.

Bybanen

Stopper 800 meter fra hotellet ved stoppested Sandslivegen og går ca. hvert 10. minut. Den tager dig hele vejen fra Bergen centrum til lufthavnen. Rutetider og priser finner du på www.skyss.no.

Transport til/fra lufthavnen
Bybanen

Tager dig til og fra Bergen Airport Flesland. Stoppested Equinor/Sandslivegen.

Med taxi

Vi anbefaler Bergen Taxi, ring på tlf. +47 07000, 

Om Quality Hotel Edvard Grieg

Antal hotelværelser

373 værelser

Særlige hotelværelser

Handicapvenlige hotelværelser: 35
Allergivenlige hotelværelser: 22

Antal konferencelokaler

20 lokaler, max. kapacitet 2500 personer

Afstand til Bergen Lufthavn

3 kilometer, ca. 5 minutter i bil

Afstand til Bergen centrum

12 kilometer, ca. 50 minutter i bil

Afstand til offentlig transport

Busstop Equinor, Sandslivegen eller Håvardstun: 800 meter
Rejsetid med bus til Bergen centrum: Ca. 35 minutter
Rejsetid med bus til lufthavnen: Ca. 8 minutter

Quality Hotel™

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.