Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Bodø

Velkommen til nordnorske og naturskønne Bodø. Her bor du i en livlig by og i historiske værelser midt i byens hjerte. Kig efter havørne, shop i butikker eller oplev de flotte naturfænomener – i Bodø venter de mange aktiviteter lige uden for døren.

Hyggelig oase midt i byen

Bodø ligger på en halvø langs kysten i Nordnorge og tilbyder pragtfulde naturoplevelser. Padl i kajak, kobl af på en båd eller fisk i verdens stærkeste tidevandsstrøm Saltstraumen. I byen findes der også flere aktiviteter midt inde i centrum. Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger centralt tæt på Bodøs shoppinggade Glasshuset og havnen. Derudover finder du Luftfartsmuseet og Galleri Bodøgaard lige i nærheden. Bodø Airport ligger kun et par minutter væk og gør det nemt at komme til og fra den populære destination.

Afslapning og træning

Efter en lang dag kan det være skønt at slappe af og lade batterierne op. Relaxafdelingen på Clarion Collection Hotel Grand Bodø har en hyggelig og harmonisk atmosfære med både sauna og moderne liggestole. Lige i nærheden ligger Balansen – et helse- og livsstilscenter. Her kan du træne i fitnesscenter og booke forskellige gruppetræninger. Derudover har du adgang til spaafdelingen med både jacuzzi og sauna.  

Kultur, natur og historie

Bodø er en livlig by og samtidig også en af de hurtigst voksende byer i området. I byen finder du kunst og håndværk i typisk nordnorsk stil, men også moderne koncerter og smagfulde restauranter. Et besøg på øen Kjærringøy tager dig tilbage i tiden. Øen har flotte strande og høje bjergtoppe, og den er en af Norges bedst bevarede handelspladser fra 1800-tallet. Med sin geografiske beliggenhed har Bodø også gode forudsætninger for at være skueplads for fantastiske naturfænomener. Byen ligger godt 90 km nord for Polarcirklen, og den har midnatssol fra 4. juni til 8. juli.

Konference, møder og lokaler i Bodø

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Bodø? Du finder vores udvalg her.  

 

Nærliggende destinationer

Mo i Rana

Læs mindre
4 hoteller i Bodø

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.