Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Tollboden Drammen ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Tollboden

Drammen,  Norge

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger centralt i Drammen. Hotellet ligger blot fem minutters gang fra togstationen, hvor du også finder lufthavnstoget. Hver dag er morgenmad og Evening Meal inkluderet i værelsesprisen. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Collection® Hotel Tollboden 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger centralt i bydelen Strømsø, som har et varieret udvalg af butikker, restauranter og caféer. Du finder også flere af byens attraktioner, såsom Drammens Museum, Spiraltoppen og Bragenes Torg lige i nærheden.

Søfartshistorie i hotellets vægge

På Clarion Collection Hotel Tollboden gemmer Drammens unikke historie og kultur sig i hver en væg. Her bor du i en ærværdig bygning med rødder, der går helt tilbage til 1600-tallet, da Strømsø i Drammen var en af Norges vigtigste havne. Hotellets vægge er udsmykkede med kunst af lokale kunstnere og udstillinger, som fortæller om byens søfartshistorie.

Afternoon Sweets og Evening Meal inkluderet

Hver morgen kan du spise en god morgenmad hos os, som selvfølgelig er inkluderet i værelsesprisen. Afternoon Sweets, en sød snack om eftermiddagen, er også inkluderet. Derudover kan du spise vores eget Evening Meal hver aften, uden ekstra omkostninger. Læs mere under Servicetilbud. Hotellet har også sin egen lobbybar, hvor du kan slappe af med en kaffe eller købe vin, øl og småretter fra barmenuen.

Mødelokaler

Hotellets konferenceafdeling har syv konferencelokaler med plads til 70 personer. Læs mere om vores mødelokaler her.

Velvære & Fitness

I hotellets relax-afdeling finder du en afslappende atmosfære med komfortable møbler, sauna og træningsmaskiner. Relax-afdelingen har også sit eget lokale til afkobling og socialt samvær, hvor du altid finder en forfriskende drink. Vi ved, hvor vigtigt det er at holde sig i form, selv når du er ude at rejse. I hotellets fitnessafdeling finder du derfor både løbebånd, træningscykler og multigym.

Golf i Drammen

Vi er stolte af at sponsorere Drammen Golfbane, som ligger blot 10 kilometer fra hotellet. Her arrangerer vi vores egen golfcup og tilbyder en golfpakke, der inkluderer greenfee. Om vinteren er området omkring Drammen perfekt til både langrend og alpinski. Kun 10 minutter fra hotellet finder du to alpinanlæg, Haukås og Aron. En halv times køretur i bil og du ender i Kongsberg Skicenter med udfordringer for både nybegyndere og de mere erfarne.

Kongen af Strømsø

Hotellets bygning blev opført af forretningsmand og toldforvalter Daniel Knoff i 1668. Knoff begyndte sin karriere som generaltoldforvalter søndenfjeldsk, og senere blev han overtoldinspektør i midten af 1600-tallet. Han var en af kongens nærmeste mænd og fik derfor tilnavnet "Kongen af Strømsø" for sin indsats i forhold til udviklingen af havneområdet. Den dag i dag lever Knoffs livsværk videre i hotellets mange udstillinger.

Cash free

Clarion Collection Hotel Tollboden gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Tollbugaten 43 3044 Drammen , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Drammen busstation, 5 minutter til fods

Med tog

Drammen togstation, 5 minutter til fods

Fra lufthavnen

Lufthavnstog til Oslo Lufthavn Gardermoen og Sandefjord Lufthavn Torp

Med taxi

Vi anbefaler Drammen Taxi, ring på tlf. +47 05060.

Om Clarion Collection Hotel Tolboden

Antal hotelværelser

127 værelser, 237 sengepladser

Antal mødelokaler

7 lokaler, fra 10 til 70 personer

Afstand til lufthavnen

Gardermoen 100 km, ca. 1 time
Torp 80 km, ca. 45 minutter
Rygge 85 km, ca. 50 minutter

Om Clarion Hotel®

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.398.003 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.