Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Vøringfoss Eidfjord ,  Norge

  • Spiseområde med bord og stole i restaurant hos Quality Hotel Vøringfoss

Quality Hotel™ Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Konference- og aktivitetshotellet Quality Hotel Vøringfoss ligger ved Hardangerfjordens bred, ved siden af Hardangervidda National Park, og hotellet er derfor omgivet af smukke bjerge, betagende fjorde og fascinerende vandfald. Vi er et kontantfrit hotel.

Eidfjord tilbyder en bred vifte af aktiviteter og oplevelser for både kursus- og konferencedeltagere såvel som private og familier.

FlatEarth

Oplev gletsjerne om sommeren, prøv rafting på fjorden eller tag på en guidet bjerg-vandretur. FlatEarth er det største selskab inden for multi-aktivitet i Hardanger. De tilbyder udendørs naturoplevelser og aktiviteter på alle niveauer for store og små grupper, virksomheder og privatpersoner. Basen for aktiviteterne ligger i det øverste Eidfjord, længst ind i Hardangerfjorden og lige under Hardangervidda. Du får hjælp fra professionelle og veluddannede instruktører, der ledsager gruppen hele aktiviteten igennem. Det anvendte udstyr er altid af højeste kvalitet og sikkerhedstest udføres kontinuerligt. FlatEarth tilbyder spændende aktiviteter året rundt til alle typer af grupper. Om sommeren kan du også anmode om at booke aktiviteter som privatperson.

Eidfjord Aktiv

Eidfjord Aktiv tilbyder en række aktiviteter i løbet af efteråret, vinteren og foråret. Eksempler på aktiviteter omfatter ridning, vandreture i bjergene med snesko, restaurantbesøg med traditionel norsk mad eller besøg i bagekælderen, hvor du kan prøve at bage "krotakake", en slags fladbrød, som ofte bages på kartofler. Med Eidfjord Aktiv kan du fylde konferencen med oplevelser, som du ikke kan få andre steder.

Hardanger Saft- og Ciderfabrik

Hardanger Saft- og Ciderfabrik ligger på frugtplantagen Lekve i Ulvik. Lekve plantage er en traditionel frugtplantage med æbler, blommer og kirsebær. Som de fleste gårde i Hardanger har den sin egen hemmelige opskrift på en stærk og god cider. Æbledyrkning og ciderfremstilling har været en del af Hardangers kultur lige siden 1200-tallet, da munkene tog traditionen med til området. En rigtig Hardanger-cider fremstilles ved naturlig gæring. Den skal smage og dufte af æbler med en klar farve og let kulsyre.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.