Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norge

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norge

Comfort Hotel Florø ligger helt perfekt, midt i Florø. Du får her et lækkert hotel med en populær restaurant og bar samt moderne hotelværelser, der ligger blot 5 minutters gang fra færgeterminalen. Vi tilbyder konferencemuligheder for op til 150 personer.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Florø er et moderne konference- og fornøjelseshotel med i Norges vestligste by, Florø. Velkommen til et lækkert hotel, der ligger 600 meter fra færgeterminalen og tilbyder både restaurant, bar og frit tilgængeligt WiFi.

Midt i Florø

Vi synes, at du skal kunne bo lige rundt om hjørnet fra alt det spændende, der sker i byen, og derfor ligger Comfort Hotel Florø midt i byen. 100 meter fra busstationen, 600 meter fra færgelejet og 5 minutter fra Florø Lufthavn. Kort sagt, lige i midten.

Moderne design og dejlig stemning

Comfort Hotel Florøs lobby er indrettet med designermøbler og moderne farver. Her kan du tage et glas vin, arbejde eller surfe på nettet takket være vores trådløse netværk, som du kan bruge uden ekstra beregning. 

Værelse med alt, hvad du behøver

På værelset finder du et stort fladskærms-tv, frit tilgængeligt WiFi og en skøn seng. Vores værelser er Comfort Style, hvilket indebærer fantastiske værelser, moderne design og masser af god musik. Du får kort sagt det, du betaler for.

Konferencer

Comfort Hotel Florø har moderne konference- og mødelokaler til 150 personer. Det gør os til det naturlige valg til møder, konferencer og andre arrangementer i Florø.

Bolette

Velkommen til vores helt nye restaurant og bar! Her er der hyggelig stemning og uformelle omgivelser. Nye, sagsfulde retter eller à la carte i restauranten, eller drik lækre drinks og bliv underholdt i baren. Her har vi både pubquiz, live musik og andre sociale happenings.

Går lørdag aften hen og bliver lidt lang, kan du bare tage det helt roligt og sove længe. Om søndagen er der nemlig sen udcheckning, og blot du forlader værelset inden kl. 18.00, er vi glade.

Lobbyshop

Har du glemt noget? Kom ned til vores lobbyshop. Her kan du købe vin, øl og diverse drikkevarer samt salater, snacks, lettere måltider og meget mere. Vi har åbent døgnet rundt og har alt, du behøver, og lidt til.

Fitnessfaciliteter

Du behøver ikke gå glip af din fitnesstræning, for vi samarbejder nemlig med
et fitnesscenter tæt på hotellet. Efter et skønt bad er du fyldt med energi og klar til at gå på opdagelse i Florø. Er du her om sommeren, anbefaler vi et besøg på Flotten, et serveringssted midt i fjorden. Her kan du slappe af med Florøboere og nyde noget lækkert at drikke i solen med en udsigt over fjorden og fjeldene.

Kontakt

  • Markegata 43 6900 Florø , Norge
via Google Maps

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Med bus

Florø busstation

Fra Florø Lufthavn

Taxi til hotellet

Med taxi

Vi anbefaler Florø Taxi, ring på tlf. +47 57 74 10 15.

Om Comfort Hotel Florø

Antal hotelværelser

97 værelser, 185 senge

Antal konferencelokaler

2 lokaler, plads til 150 deltagere

Afstand til lufthavn

Florø Lufthavn: 2,4 km, ca. 5 minutter

Afstand til offentlig transport

Florø busstation: 100 meter
Færgeterminal: 600 meter

Om Comfort Hotel©

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.