Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norge

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norge

Comfort Hotel Florø ligger helt perfekt, midt i Florø. Du får her et lækkert hotel med en populær restaurant og bar samt moderne hotelværelser, der ligger blot 5 minutters gang fra færgeterminalen. Vi tilbyder konferencemuligheder for op til 150 personer.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Comfort Hotel Florø tilbyder en stor frokostbuffet med mange økologiske og sunde alternativer. Kort sagt, en rigtig hotelfrokost. Er du en early bird? Vi sørger for, at du får noget i maven allerede fra kl. 05:00 om morgenen (mandag-lørdag). Husk at give os besked i forvejen, hvis du ønsker en Early Bird-morgenmad.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 10.30
Søndag: 07.00 - 11.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi tilbyder gratis parkering for hotellets gæster. Parkeringen finder du i hotellets baggård med opmærkede p-pladser. Er der ikke ledige pladser på hotellets parkeringsplads, kan du parkere på kommunale parkeringspladser. Der betaler du pr. time mellem kl. 08.00 - 17.00 på hverdage. Udenfor disse tidspunkter er parkering afgiftsfri.

Lobbyshop

Er du sulten, eller har du glemt at pakke noget ned? Intet problem. Comfort Hotel Florøs smarte lobbyshop er åbent døgnet rundt. Her kan du købe alt fra mineralvand, sandwiches, salater, yoghurter, chips til tandbørster og hårprodukter. Og vi har tænkt på dig, så princippet er, at alt det, vi sælger, både er sundt og nyttigt. Det gør valget ekstra nemt. Og det er Comfort, vi tror ikke på ublu priser.

Åbningstider

Alle ugens dage, døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Lobbybar

Lobbybaren har åbent døgnet rundt. Velkommen indenfor til et glas vin, en drink eller bare afslapning, lige når du har lyst.

Åbningstider

Alle ugens dage, døgnet rundt.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Fitnessfaciliteter

Alle vores gæster kan træne gratis på Spenst. Træningscenteret er 2 minutters gang fra hotellet. Spenst har både fitnessfaciliteter og gruppetræninger. Du får uddelt Spenst-kort når du informerer receptionen om, at du vil benytte dig af træningscenteret. Dette giver dig mulighed for at træne, når det passer dig!

Lazy Sunday

Vi elsker at dovne om søndagen. Derfor lader vi dig beholde værelset frem til kl.18.00 alle søndage, uden ekstra omkostninger. Du kan også få tilbudt sen check-out andre dage, hvis vi vel at mærke har plads, dog mod en mindre afgift. Du kan for den sags skyld også foretage check-in tidligere. Sen check-out: 100 NOK frem til kl. 14.00, 200 NOK frem til kl. 16.00

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Enkelt og godt.

Øvrige tjenester

  • Cykeludlejning
  • Konferencecenter
  • Kæledyr tilladt
  • Restaurant
  • Møderum
  • Bar

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.