Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand - din fuldendte hoteloplevelse i hjertet af Gjøvik. Hotellet har tagrestaurant, steakhouse, biograf og kulturcenter i samme bygning, og et flot og indholdsrigt spa. Vi sørger for en vellykket konference eller en behagelig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Vi serverer en morgenmadsbuffet med mange gode, sunde og økologiske alternativer. Kort sagt, en rigtig hotelmorgenmad. Morgenmaden serverer vi i restaurant Smag & Behag på første etage. Morgenmaden indgår altid i værelsesprisen, når du bor hos os.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: Kl. 08.00 - 11.00

Parkering

Vi tilbyder dig parkering i vores parkeringshus, der ligger tæt på hotellet (krydset Elvegata/Parkgata). Prisen er 200 NOK/døgn. Du kan betale via betalingsautomat, men kan også få udgiften tilføjet til din værelsespris, hvis du ønsker dette.

Selvbetjening ved check-in

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Fitnessfaciliteter

Quality Hotel Strands fitnessfaciliteter ligger lige under receptionen og er udstyret med motionscykel, løbebånd og forskellige styrketræningsmaskiner. Hvorfor ikke træne, inden du slapper af i spaafdelingen? Er du gæst på hotellet, er der fri adgang til fitnessfaciliteterne. Entréprisen til spaområden er 135 NOK, uanset ugedag.

Åbningstider træningslokale:

Mandag - søndag: 06.00 - 23.00

Dit nøglekort giver adgang til fitnessfaciliteterne.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Pool

Benyt lejligheden til at tage en svømmetur i Otium Spa under dit ophold på Quality Hotel Strand. Poolen har en aldersgrænse på 18 år undtagen i udvalgte skoleferier og på søndage.

Entré til spa koster 135 NOK for hotellets gæster og 235 NOK pr. person for andre gæster.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgangskoden i receptionen, men kan også logge på med dit Nordic Choice Club-nummer.

Øvrige tjenester

  • TV
  • Konferencecenter
  • Softice-maskine
  • Kæledyr tilladt
  • Restaurant
  • Spa
  • Bar

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.